2012-05-09, 15:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
Jak dla mnie zdjecia bomba  Pieknie wygldasz i brzuszek tez widac 
Najbardziej mi sie podobasz na tarasie, pieknie usmiechnieta, zywe kolory 
Pokaz wozek 
|
Dziekuje jeszcze raz Zdjecia na zewnatrz to byl pomysl mojej kolezanki ona wogole od poczatku chciala tylko w plenerze ale ja sie uparlam na takie w studio Ale stanelo na tym ze mam takie i takie - co bardzo mnie cieszy 
Wozek w zalaczniku 
Cytat:
Napisane przez strongwomen
Żabciu, pamiętam jak o tym rozmawiałyśmy  i naprawdę nie trzeba ! Jest super, i nie pisze tego z sympatii tylko szczerze wydaję opinię.
i widać że sesja brzuszkowa !
do dywanów będziesz dzwonić? a mają Ci sprowadzić?
widzisz, jak ta moja gin z terminami trafia w Twoje daty?  podpowiem jej żeby w totolotka zagrała
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------
Blonde, Żabcia... tak tak na tarasie z balonikami na dworze są urocze i radosne, takie żywe i pełne pozytywnej energii a te w domu takie bezpieczne, spokojne, to takie oczekiwanie 
|
No to kochana teraz tylko szukac fotografa i robic sobie sesje 
Tak musze zadzwonic bo zamowilismy 28go kwietnia i w pare dni mial byc u nas a narazie cisza .. takze musze ich chyba posmieszyc troche 
Hehe termin co prawda mam na 8go ale tak czuje ze poczatkiem czerwca urodze 
Cytat:
Napisane przez Ana***
Żabciu widziałam zdjęcia  te na tarasie najpiękniejsze!  w ogóle mamusia z Ciebie pełną parą 
|
Dziekuje bardzo 
Ostatnio nawet ginowi mowilam ze pochodzilabym w ciazy jeszcze pare miesiecy a tu juz ostatni zostal
|
|