Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 15:29   #4278
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Jak dla mnie zdjecia bombaPieknie wygldasz i brzuszek tez widac
Najbardziej mi sie podobasz na tarasie, pieknie usmiechnieta, zywe kolory
Pokaz wozek
Dziekuje jeszcze raz Zdjecia na zewnatrz to byl pomysl mojej kolezanki ona wogole od poczatku chciala tylko w plenerze ale ja sie uparlam na takie w studio Ale stanelo na tym ze mam takie i takie - co bardzo mnie cieszy

Wozek w zalaczniku

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Żabciu, pamiętam jak o tym rozmawiałyśmy i naprawdę nie trzeba ! Jest super, i nie pisze tego z sympatii tylko szczerze wydaję opinię.
i widać że sesja brzuszkowa !

do dywanów będziesz dzwonić? a mają Ci sprowadzić?

widzisz, jak ta moja gin z terminami trafia w Twoje daty? podpowiem jej żeby w totolotka zagrała

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Blonde, Żabcia... tak tak na tarasie z balonikami na dworze są urocze i radosne, takie żywe i pełne pozytywnej energii a te w domu takie bezpieczne, spokojne, to takie oczekiwanie
No to kochana teraz tylko szukac fotografa i robic sobie sesje

Tak musze zadzwonic bo zamowilismy 28go kwietnia i w pare dni mial byc u nas a narazie cisza .. takze musze ich chyba posmieszyc troche

Hehe termin co prawda mam na 8go ale tak czuje ze poczatkiem czerwca urodze

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Żabciu widziałam zdjęcia te na tarasie najpiękniejsze! w ogóle mamusia z Ciebie pełną parą
Dziekuje bardzo

Ostatnio nawet ginowi mowilam ze pochodzilabym w ciazy jeszcze pare miesiecy a tu juz ostatni zostal

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora