Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 17:28   #2371
minio1984
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
ja jestem Zuzia zaczyna mi kaszleć i chyba wiem czemu jak wracaliśmy od teściów to zrobiliśmy sobie postój na stacji i ledwo obudzoną Zuzię co prawda ubraną w sweterek wynieśliśmy na zewnątrz a strasznie wiało a ona spocona była i pewnie mi ją przewiało

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

ja też się czuję skuszona ale raczej nas na niego nie stać teraz musimy fotelik zakupić
Martunia a może to od sliny? Mój tez czasami kaszle, ale mi lekarka kiedys powiedział, że to od śliny. chyba że się bardziej rozwinie to chyba jednak do lekarza trzeba?

Poprasowałam trochę ale z moim marudą nie da się nic zrobić Nie chce teraz sam się bawić, tylko, zeby do przytrzymywać pod paszki i sobie stoi i wtedy zadowolony, ale wtedy ja nic w domu zrobic nie mogę.
Już się wydziera z bujaka

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora