2012-05-09, 17:59
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Flowerbombka no pięknie przybrał Twój synek 
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Nie,nie Eryk najdluzej przespal 4 godz,tylko raz tak sie zdarzylo,przewaznie 2,5 do 3.Ja pisalam,zetyle spie ogolnie,nie jednym ciagiem,niestety 
|
Aaaa... ok źle zrozumiałam. No to jesteśmy w jednym klubie w końcu nasze dzieciaczki są z tego samego dnia 
emigra spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka z okazji Twoich urodzinek, przede wszystkim dużo, dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej kruszynki, samych radości, uśmiechu na co dzień i szczęścia w każdej dziedzinie życia buziaki
gosia oj tak, też jesteśmy na etapie otrzymywania prezentów.. nawet moja księgowa zadała sobie trud i przygotowała dla mnie i dla Julki upominki 
No a ja zaczynam myśleć jak tu związać chustę żeby już Julcię nosić.. mam specjalną chustę do noszenia maluszków, dostałam pod choinką, i mam tam tylko instrukcję noszenia dziecka w pionie, a nie wiem czy już mogę prawie 3-tygodniowe dziecko nosić tak w pionie i szukam dobrych instrukcji wiązania i noszenia w chuście takiego maluszka? Może macie sprawdzony sposób?
|