Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 19:33   #2174
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: Koty część IV

Cytat:
Napisane przez donka_bez_ogonka Pokaż wiadomość
Fajnie macie Ja z TŻtem w PL zrobiliśmy sobie ogródek- ja się uparłam i widłami cały przekopałam, aż odciski na rękach miałam! TŻ siedzi na krzesełku i mówi "odpocznij.... zapal sobie..... napij się...." Ja: "NIE! MUSZĘ SKOŃCZYĆ!!!!!" Posialiśmy sałatę, marchewkę, szczypiorek cieniutki, buraki i coś tam jeszcze. Do Londynu pojechaliśmy, jak jeszcze nic nie wzeszło Szkoda mi naszego ogródka
Ja też miałam odciski, ale jestem zadowolona. Oby się jeszcze wszystko dobrze przyjęło

Planuję pod śliwką zrobić jeszcze małe oczko, wokół śliwki, ale nie wiem, jak tam sprawa z korzeniami będzie. Rybek nie planuję, bo kociska. Sama woda i jakieś chwasty...yyyy... znaczy roślinki

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez donka_bez_ogonka Pokaż wiadomość
HAhahaha
Serio

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
tylko wiesz, jeden kot pociąga za sobą (za jakiś czas) drugiego. Do tego osiatkowanie okien, balkonu.
Drapak trzeba gdzieś postawić, kuwetę w miejscu niedostępnym dla psów itd....

nie bój sie, na swoim jest bosko
To pierwsze to tak...
Drugie też.
Moje psy nie zaglądają do kuwety

Myślę nad tym...

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Mój persiak znowu był dzisiaj na ogródku. Idę z nim przez podwórko, przybiegła za mną córka sąsiadki, 4 letnia, mówiąc:
- Dobrze, że cię zobaczyłam, bo bardzo lubię tego kota.

Później chwaliła mnie za imię dla niego- Persilla Stwierdziła, że bardzo fajne

Persiak dzisiaj trochę połaził po ogródku. Jakbym brała go codziennie po trochu, przyzwyczaiłby się

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2012-05-09 o 19:21
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora