Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słodkie, kochające, tęskniące ZNOwiczki - cz. 40
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 19:22   #4566
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dot.: Słodkie, kochające, tęskniące ZNOwiczki - cz. 40

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Babcia nie, muszę korzystać póki mam wolne i Tż ma wolne i jest ciepło
to lepiej byś mnie odwiedziła a nie
Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
ja mam chwilowa poprawe i twarz wyglada calkiem niezle ale za to z dekoltem i plecami tak rozowo juz nie jest. Na dekolcie to jeszcze moge przemywac tonikiem i smarowac olejkiem i znika ale na plecach... wstyd mi no bo nie mialam nigdy takiego problemu. Mnie sie dzisiaj samoocena podniosla na szydelkowaniu mowie ze jestem w ciazy i ze to juz 17 tydzien - na co jedna pani - a ja myslalam ze ty tak utylas ostatnio czyli jestem gruba
ja miałam najgorzej na plecach własnie i dekold.. teraz zostały plecy lekko tylko...
oby nam to minęło poooo
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Ja w czasie ciąży w sumie nie narzekałam na cerę, wlosy itp...
Ale jak wychodziłam z domu to makijaż miałam zawsze - podkład (bo zimą bylam biała jak ściana, a podkład i puder dodawały blasku), błyszczyk, tusz, kredka do oczy, cień, róż do policzków. Wykonanie makijazu zajmowało mi... 5 minut
Ale cerę przez większość ciąży mialam dobrą. Sporadycznie i na samym początku miałam rózne rewolucje.
A teraz... jak nastolatka w okresie dojrzewania
aż taki masz wysyp ?
ile Ci połogu zostało ?
w ogóle jak z seksem ?
ja się maluje bo sama sobie się bardziej podobam a Tż mnie woli bez makijażu o dziwo
Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
Karolcia moj tato tez moj malzonek tez jest w 17 tygodniu ciazy ba nawet chyba w 20

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
W ogóle się nie przygotowywałam do rozszerzenia z angielskiego
eee tak tylko mówisz a potem pewnie 90 % będzie
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora