2012-05-10, 07:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
dzien dobry
co do sterylizacji, to tez jakis 2lata temu mowilam ze moglabym sie wysterylizowac...nawet nie wiedzialam ze mozna to normalnie zrobic w UK. ale teraz nigdy bym tego nie zrobila. no wiadomo jakbym byla ''ryczaca czterdziestka'' i nagle by mi libido zenitu siegalo to wtedy moze i tak.
Lena co do swiadomych usmiechow to u nas zaczely sie tez w 6-7 tygodniu - zobaczysz jakie to niesamowite
majonezu nie jem bo wyeliminowalam calkowicie nabial9 dni temu, aby zobaczyc czy z Hania lepiej troszke bedzie. takze czekoladwych rzeczy tez nie jem z tej okazji, a moimi slodyczami sa platki kukuirydziane i platki miodowo-orzeszkowe i powidla sliwkowe (kupilam u nas w szparagowym sklepie. powidla domowej roboty, drogie troche ale pyszne...poki co tylko ja je kupilam a tak to ludzie nie chca wydawac na to pieniedzy, a one smakuja wysmienicie, wyglada sloiczek przecudnie...na prezent tez moga byc).znam kobitke ktora robi te prztwory - wszystko pochodzi z jej sadu).
u mnie tez juz rabarbar rosnie wiec za jakis miesia zrobie dzem rabarbarowo - waniliowy - kiedys robilam i wyszedl naprawde dobry.
u nas nocka moze byc, dzis malutka spala obok mnie na lozku abym mogla ja sprawdzac jaka ma temperature i chcialam miec ja blisko siebie. marudna byla ale zasnela szybciej niz zwykle. miala jeszcze w nocy tak 37.7 ale juz drugi raz nie dawalam paracetamolu. teraz troszke zjadla i jak wzielam ja do odbicia to zasnela. jeszcze sobie pospimy w takim razie troche.
|
|
|