2012-05-10, 10:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Cytat:
Napisane przez Ahri
@monika860902
Bardzo ładne buty  . Teraz mam wątpliwości czy zamawiać białe czy w kolorze wszystkich dodatków (byłyby fioletowe), bo te 2 będę mogła jeszcze później założyć. Jak wy to widzicie?
Swoją drogą... ile czekałyście na zaproszenia? Ja czekam już dwa tygodnie (od zaakceptowania projektu). Nie wiem czy to długo czy nie  .
|
@Ahri: Jeśli uważasz, że będziesz się dobrze czuła w kolorowych butach, to jak najbardziej możesz rozważyć zmianę koloru na fiolet Jest teraz masa ślicznych butów i myślę, że bez problemu znalazłabyś coś dla siebie. Zawsze je później wykorzystasz, a nie utkną na dnie szafy 
A co do zaproszeń, to w porównaniu ze mną czekasz wieki!!! Ja zamówiłam i zapłaciłam za zaproszenia we wtorek wieczorem, wysyłając im od razu wypełniony formularz, na następny dzień przed południem dostałam projekt, poprawiłam jedną rzecz i zaakceptowałam, i ku mojemu OGROMNEMU zdziwieniu we czwartek pojawił się u mnie listonosz z przesyłką.
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady
A ja uważam, że wolę być "niekulturalna", niż zapraszać kogoś na ślub, bo co ? Bo tak wypada ? Ja nie widzę żadnego powodu, dla którego miałabym oglądać mojego szefa na naszym ślubie. To jest nasza uroczystość, rodzinna, w gronie przyjaciół, w pewnym sensie intymna, na co mi tam szef, z którym nie mam super stosunków ?
Oczywiście nie uważam, że ktoś, kto zaprasza szefa robi źle. Ja po prostu uważam, że są różni szefowie, różne zakłady pracy, różne sytuacje i każdy robi jak uważa. A gadać, że niekulturalne pewnie i tak będą, zawsze znajdą powód. Jak nie zawiadomienie o ślubie, to to że na wesele się nie zaprosiło
80 dni do ślubu ! 
|
@Dancing_Lady: Zgadzam się z Tobą Ile ludzi, tyle tak naprawdę sytuacji życiowych.
|
|
|