Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - propozycja studniówkowa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-07, 00:20   #1
mi.a
Zakorzenienie

propozycja studniówkowa

edit: Jestem juz po studniówce udała się wysmienicie!! zdjęcia na nastepnej stronie

Tak jak wiele wizażanek, tak i ja, w tym roku mam swoją studniówkę to już za tydzien, choc niestety pechowo wczoraj zalozyli mi gips na noge, bo skrecilam kostke ale mam nadzieje ze mimo to, bede się super bawic

wklejam więc zdjęcia pierwszej próby mojego makijażu studniówkowego; ogólnie rzecz biorąc jakos niezbyt ostatnio wyglądam (ciągłe problemy z cerą i zły humor) i sam makijaz tez jest jakis "niezbyt":/ proszę o rady, wiecie mniej więcej jakie makijaże robie doradzcie, co zmienic całkowicie lub w jaki sposób ulepszyc makijaż; miny mam tragicznie, ale to tez wiecie

będę miała sukienke w kolorze łososiowym/morelowym bardzo jaśniutkim, włosy naturalne rozpuszczone (jednak sie uczesze, nie to co do zdjec i wczesniej planuję podcięcie u fryzjera), moze na szyję sznur pereł, jeszcze się zastanowię zastanawiałam się tez nad smoky eyes bo wszystko będzie u mnie jasne...

kosmetyki których uzylam:
twarz: Podklad Mary Kay, róż Loreala, kuleczki APC, dermacol jako korektor
oczy: odrobina czarnej kredki, brązowy cien applause, morelowa mieszanka: pomaranczowy cien wibo, rozowy cien RR, rozswietlający puder APC złoty; tusz do rzęs miss sporty
usta: melonowa pomadka elizabeth arden

Pozdrawiam

edit.: muszę zabezpieczyc zdjecia i wtedy wkleje je ponownie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1oczko wizaz.JPG (53,0 KB, 225 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3 wizaz.JPG (55,5 KB, 253 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5 wizaz.JPG (47,9 KB, 268 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buzia wizaz.JPG (45,1 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oczki3 wizaz.JPG (43,7 KB, 157 załadowań)

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL

Edytowane przez mi.a
Czas edycji: 2012-02-27 o 23:56
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując