2012-05-11, 12:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Usunięcie pieprzyków/znamion Rzeszów
Cytat:
Napisane przez kamilaza
zabieg był w zasadzie bezbolesny  miałam wycinane w sumie 4 znamiona, pierwsze dwa na plecach lat temu około 10 ( i to było skalpelem- średnio przyjemne, ze znieczuleniem miejscowym), a dwa kolejne 6 i 4 lata temu- już wycinane laserem, też ze znieczuleniem miejscowym. Przy samym zabiegu nic nie czułam, gorzej już jak przeszło znieczulenie... Ale tak to żadnych problemów  po kilku dniach do ściągnięcia szwów, a do tego czasu trzeba było sobie tą ranę przemywać czymś. Przy zabiegu był pan dr i jakaś pielęgniarka. Zabiegi są wykonywane 1 dnia w tygodniu, trzeba swoje odstać pod drzwiami, bo wiadomo, że czasem te wcześniejsze mogą się przedłużyć.
Ale ogólnie jestem zadowolona, tylko pan dr jest dość małomówny i o wiele rzeczy trzeba się samemu dopytać czy poprosić (np. o zwolnienie)

|
aa to fajnie, dziękuje za informację w takim razie poszukam jakichś namiarów na tego Pana, o ceny nie pytam bo zapewne się zmieniły. A to sama się w takim razie dopytam wszystko, mój gin też taki małomówny ale za to złota rączka w swoim fachu. Jeszcze raz dzięki
|
|
|