Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-12, 20:00   #2604
agus1978
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

młoda wykąpana,nakarmiona i zasypia, a przed chwilą mi "latała" po łóżku z gołym tyłkiem i goń mnie matka jak chcesz mi pampersa załozyćoho zaczyna sie wędrowanie po łóżeczku
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
hej, tęskniłyście?

ja jestem, żyje, oddycham, tylko robie sobie izolacje od internetu żebu w spokoju ogarnąć pisanie mgr, bo jak kabelek podłączony to tak straszliwie kusi
no hello...tak myślałam, że piszesz...jak ci idzie i jak tam Nati?
Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Dziecko wykąpane, nakarmione, tz go usypia ale chyba musze ja go przejąć i dać cyka bo czkawki dostał a picia nie chce dziadyga jeden
powodzenia....

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą

Minio ja kupiłam taką małą, ale glębszą, plastikową wanienkę z odpływem. Patrz załącznik
wanienka fajna ale zawartość jeszcze lepsza

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
minio, tak myślałam

natalcia dobrze, coraz bardziej łobuzuje, wchodzi wszędzie tam gdzie niewolno, jest przekochana i przewesoła ma tatusia w domu od ponad miesiąca więc ma radoche całymi dniami, ale w czwartek tż idzie do pracy już więc pewnie będe miała cięęęęężki dzień

w pracy ok, tylko godzin mały więc kasa z tego nijaka, na waciki co najwyżej i to te najtańsze . Miałam widoki na inną prace, koleżanka miała dzwonić jak będa kogoś szukać, a teraz wiem że kogoś potrzebują i nic się nie odezwała, jak umiesz liczyć to liczy na siebie z tego wychodzi
ale w sumie dobrze, w wakacje się za czymś porozglądam, no chyba że w obecnej pracy coś się pozmienia
no to kciuki trzymamy z Michasią, żeby się udało coś znaleźć mowila ci Marysia, że była nowa dziewczynka na zajęciach?Zuzia 5.5msc...słodziak
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora