2012-05-12, 20:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
młoda wykąpana,nakarmiona i zasypia, a przed chwilą mi "latała" po łóżku z gołym tyłkiem i goń mnie matka jak chcesz mi pampersa załozyć oho zaczyna sie wędrowanie po łóżeczku
Cytat:
Napisane przez acelinka
hej, tęskniłyście?
ja jestem, żyje, oddycham, tylko robie sobie izolacje od internetu żebu w spokoju ogarnąć pisanie mgr, bo jak kabelek podłączony to tak straszliwie kusi 
|
no hello...tak myślałam, że piszesz...jak ci idzie i jak tam Nati?
Cytat:
Napisane przez minio1984
Dziecko wykąpane, nakarmione, tz go usypia ale chyba musze ja go przejąć i dać cyka bo czkawki dostał a picia nie chce dziadyga jeden 
|
powodzenia....
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983
Witam wieczorową porą
Minio ja kupiłam taką małą, ale glębszą, plastikową wanienkę z odpływem. Patrz załącznik 
|
wanienka fajna ale zawartość jeszcze lepsza 
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------
Cytat:
Napisane przez acelinka
minio, tak myślałam
natalcia dobrze, coraz bardziej łobuzuje, wchodzi wszędzie tam gdzie niewolno, jest przekochana i przewesoła  ma tatusia w domu od ponad miesiąca więc ma radoche całymi dniami, ale w czwartek tż idzie do pracy już więc pewnie będe miała cięęęęężki dzień
w pracy ok, tylko godzin mały więc kasa z tego nijaka, na waciki co najwyżej i to te najtańsze  . Miałam widoki na inną prace, koleżanka miała dzwonić jak będa kogoś szukać, a teraz wiem że kogoś potrzebują i nic się nie odezwała, jak umiesz liczyć to liczy na siebie z tego wychodzi 
ale w sumie dobrze, w wakacje się za czymś porozglądam, no chyba że w obecnej pracy coś się pozmienia 
|
no to kciuki trzymamy z Michasią, żeby się udało coś znaleźć mowila ci Marysia, że była nowa dziewczynka na zajęciach?Zuzia 5.5msc...słodziak
|
|
|