Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-13, 13:11   #4744
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jakie spanie? Ty musisz zbierać pozytywną energię - jutro o 9:00 jest Twój czas! Żadnych półśrodków

Moim zdaniem to trochę nielogiczne, że osoba niewierząca musi przyjąć "ciało Chrystusa", w którego nie wierzy
Właśnie to jeden z elementów planu Już przez to niewyspanie czułam się, jakbym była chora. Przed maturami nie mogę spać ze stresu, budzę się co godzina i sprawdzam czy nastawiłam budzik

Dla mnie wiele rzeczy w Kościele jest nielogicznych. Najgorsze, że mój TŻ chce wziąć ślub kościelny, żeby się rodzina nie czepiała!! Porażka. Na razie nie myślę o ślubie, mam nadzieję, że mu się zmieni Na szczęście co do wesela jesteśmy zgodni. Jak już będzie chciał wziąć ślub w kościele, to trudno, moja strata, ale wolałabym nie. Ale księdza potem z kolędą nie będę przyjmować
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Kiedyś też myslałam jak to będzie super wybierać zaproszenia i inne dodatki a teraz mam już trochę dość. Jeszcze mam bardzo trudną sytuacje z troszkę dalszą rodziną i psują mi te wszystkie przygotowania.
Mój TŻ też ma głupią rodzinę i z tego względu nie chce żadnego wesela, mówi, że kameralne przyjęcie dla najbliższej rodziny. Ja tam ze swoją rodziną też kontaktu nie utrzymuję i nie zamierzam. Zawsze rodziny nie ma jak trzeba pomóc, albo pomaga, ale gada za plecami Moja chrzestna mówi, że najbliższe wesele na jakie pójdzie to moje. Może zapomnieć, pamiętała o moich 1,10 i 18 urodzinach, a tak poza tym, to udaje, że nie istnieję, także ja w dniu mojego ślubu też o niej zapomnę. Dostanie zawiadomienie o ślubie i nara. Moja mama już jej o tym powiedziała, żeby się nie szykowała na nic, bo ja jestem taka antyślubowa i antyweselna I dobrze.

Wiecie co, moja korepetytorka miała mnie dzisiaj zaprosić na 20 minut na omówienie arkuszy, ale tak mi się nie chce iść. Mam nadzieję, że o mnie zapomniała Dzisiaj moim przeznaczeniem jest leżeć z Juliankiem pod kocem, pić herbatę i odpocząć przed maturami.

Dziewczyny, a nie wiecie czy inne firmy oprócz Sony produkują białe laptopy? :P MacBook jest drogi, w ogóle ten system mnie nie przekonuje, ale Sony to za tę serię woła sobie wyjątkowo dużo. Za laptopa z tymi parametrami, tylko czarnego można zapłacić około 1000zł mniej. Ale ja chcę białego

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-13 o 13:20
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując