Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 21:31   #12
Dorcia91
Zakorzenienie

Dot.: w poszukiwaniu inspiracji & motywacji do zmian :)

Cytat:
Napisane przez Leenkaa Pokaż wiadomość
Ja też jestem! To co robimy?

Lenka, studiuję IŚ ale nie na AGH, ale gdybys miała jakieś pytania to wal

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
nie zniknęła, tylko nie odświeża strony z subskrybowanymi wątkami co 5 minut, czasami zajmuje się też innymi rzeczami

fakt, zazwyczaj ludnośc wykrusza się po kilku dniach / tygodniach.

przez zmiany mam na myśli lepszą organizację czasu, jego sensowne wykorzystanie. tzn. łapię się na tym, że narzekam, że nie mam czasu na to i na to, a tak naprawdę wystarczyłoby jedynie wyłączyc komputer że znajomych niewiele i nie ma gdzie ich poznac, ale przecież na dodatkowe zajęcia nie pójdę. chciałabym się realizowac na wielu płaszczyznach, wyrobic sobie jako taką systematycznośc, więcej czytac (uwielbiam, ale jakieś zbędne czasoumilacze skutecznie mnie od tego odciągają ), gotowac, przestac się zadręczac, że znowu zmarnowałam dzień, chciałabym byc z siebie zadowolona przynajmniej w 75%.
ach, i chciałabym popracowac nad samoakceptacją - nie nad zmianami wyglądu, a zmianą postrzegania własnej osoby.

a co wy chciałybyście zmienic? może napiszecie coś o sobie?

to co pogrubione, chccę zmienić-to przede wszystkim
gotować(chyba) w miarę umiem i lubię

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując