Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-08, 11:50   #1097
majula
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja z kolei z kat. 3 nie wezmę chyba nic - co prawda na razie widziałam go tylko w necie, a zazwyczaj jak mam już w łapkach to kusi bardziej, ale... chyba się powstrzymam. Nic mnie nie zainteresowało, może w 4 będą jakieś fajne nowości, czekam z niecierpliwością...

Przy okazji pytanko - kupiłam scrub i krem do ciała z oliwką. Ostatnio miałam wrażenie, że ten krem roluje mi się na skórze, tzn. tak jakby schodziła mi skóra z łydek. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy, ale czy któraś z Was też tak miała? Z czym to może być związane? Pamiętam, że jak jeszcze była seria z algami, to od "morskiego napoju dla ciała" w końcu zaczęła mi się łuszczyć skóra dlatego się obawiam... Ale scrub jest fajniutki, i tak ładnie pachnie
Cytat:
Napisane przez venicea Pokaż wiadomość
Snowqueen też mam je oba, i chwalę je sobie. Nie chcę straszyć ale być może to uczulenie. Ja akurat mam na algi i w życiu bym na to nie wpadła gdyby nie przypadek i znajoma pani dermatolog... Także radzilabym to pokazać lekarzowi (tym bardziej że do dermatologa nie trzeba skierowania).
U mnie w rodzinie duzo osob uzywa kremu i klientki tez go uzywaja i zadna nie miala z tym problemow wiec rzeczywiscie moze to problem alergiczny pozdrawiam
majula jest offline Zgłoś do moderatora