Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Maj -> puder, próbki, fluid, cień do powiek, wody toaletowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-15, 13:31   #1
Xellos
Raczkowanie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

Maj -> puder, próbki, fluid, cień do powiek, wody toaletowe

Witam Na wstępie przedstawię kilka zasad, których przestrzeganie będzie mile widziane w przypadku wymiany:

1. Jeżeli mam mniej przekupek niż Ty - wysyłam kosmetyk pierwsza. Jeśli mamy ich tyle samo - wysyłamy obie od razu/porównujemy staż na wizażu. Dodam, że mimo, iż jestem tutaj 'nowa',
to transakcje przeprowadzane przez fora i portale nie są mi obce.
2. Przesyłka: z mojej strony pocztą polską - list priorytetowy (w przypadku większej wymianki paczka). Na Twoje zaznaczone przy wymianie życzenie mogę wysłać poleconym.
3. Jestem otwarta na negocjacje i poszukiwania poza wątkiem.
Rozmowy i negocjowanie nie są jeszcze 100% zobowiązaniem do wymiany. Dojdzie do niej w momencie, gdy na 100% uzgodnimy co za co wymieniamy i ustalimy szczegóły na pw.
4. W razie jakichkolwiek pytań - pisać, pytać, odpowiem na każde, nie gryzę
5. Poniżej jest moja wish, ale zawsze chętnie przejrzę wątek każdej z Was - bardzo często zdarza się, że coś wpadnie mi w oko.

Czekam na propozycję, pozdrawiam, oto kosmetyki:

1. Preparat do demakijażu (NIE oczu!) Avon Extra Lasting. 50ml. Została go może 1/4, jednak po wymaganym wstrząśnięciu zwiększa swoją objętość. Ważny jeszcze przez prawie rok. Mogę dodać gratis do jakiejś ciekawej wymianki, jeśli któraś jest zainteresowana, to niech da znać

2. Tagomago . pl - zniżka 20% na mascarę 2000 Calorie Max Factor (zniżka ważna do 31.07.2012)

3. Venita lakiery do french manicure & pedicure lakier kryjący 10ml i transparentny 10ml (czyli biały i beżowy) + 1 rządek trójkątnych pasków. Z pudełkiem, ważne do sierpnia. Użyte kilka razy, zużyte te 'normalne' paski.

4. Puder prasowany marki Avon z serii Color Trend. Nowy, nieużywany, posiadam pudełko. Jest to gładki puder final touch TRANSLUCENT. Ważność: 2 lata.

5. Fluid z serii color trend fresh face oil-free foundation IVORY BEIGE, 30ml. Kontroluje produkcję sebum, likwiduje świecenie. Użyty 2-3krotnie.

6. Cień do powiek STAR GAZER ROYAL BLUE 3,5g piękny, intensywny niebieski. dobra firma, nie testują na zwierzakach.

7. Próbka perfecta make - up dax cosmetics silikonowy fluid matujący 03 cappuccino 2ml ważny do 09 2013

8. Próbka 2x1.5ml soraya new skin technology beauty creator ultra regeneracja skóry krem na noc i na dzień, przeciwzmarszczkowe. krem ważny do 02 2014

9. Yves Rocher woda toaletowa waniliowa. 20ml - zostało niecałe 10ml. szklana buteleczka z aerozolem. bardzo intensywny zapach.

10. Próbka wody toaletowej 1ml (niewielkie zużycie). DAYO Happiness Spirit Of Africa 0.03 fl. oz. w szklanej fioleczce z korkiem. W małym, szykownym pudełeczku.

11.Puder Maybelline New York New Pure Foundation (Mineral Loose Powder Foundation Natural Finish Gentle To Skin) z mikrominerałami. Kolor 83 amber. Nie trafiłam z kolorem na wymiance. Zużycie już jakieś jest... pierwszy raz miałam taki puder, więc nie wiem, ile go było docelowo... myślę, że z połowę, albo trochę mniej go jeszcze jest... jest to puder sypki, 8g.

Kosmetyki zaznaczone na szaro - wymienione!
Kosmetyki oznaczone pochyłą czcionką - ktoś jest zainteresowany, jednak wciąż wolne.

WISH LIST:
-> Procter & Gamble, Pantene Pro-V Intensywna Regeneracja, Szampon i odżywka 2w1 (stara wersja!), najchętniej pełne butelki (małe/duże obojętne, lub wersja bez odżywki)
-> Podkłady - jak najjaśniejsze
-> Pudry - jak najjaśniejsze
-> wszelkie 'cynamonowe' kosmetyki
-> Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Repair, szampon do włosów bardzo zniszczonych, lub Hair Repair, ten z olejami
-> produkty Avon o zapachu tropics, spirit (peeling, żel pod prysznic)
-> Maybelline, Colossal Volum' Express (Tusz do rzęs zwiększający objętość)
-> Matowe lakiery do paznokci
-> Dezodorant Fa Pink Passion (różowy)
-> Top Coat'y
-> Produkty z tych owocowych serii Fruttini, dam się pokroić i wiele oddam za te z serii zapachowej cherry vanilla : >

Zapraszam!

Edytowane przez Xellos
Czas edycji: 2012-06-07 o 13:14
Xellos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując