2012-05-16, 09:37
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Napisane przez Oliveira79
jeszcze jedno małe pytanko:
czy ktoraś z was ma zrobione tipsy? ja generalnie od kilku lat robie bo mam słabe paznokcie, ale przed porodem sciagnelam i teraz mysle zeby znowu sobie zrobic, zwłaszcza ze niedługo chrzciny i dwa wesela  a moje własne osobiste nieciekawie sie prezentują 
a z drugiej strony, czy nie bede drapać Malej?  nigdy nie miałam dlugich szponow, raczej takie krótkie , do 2 cm za opuszek, ale jakby nie bylo to pazur a nie chce malej krzywdy zrobic
|
ja obecnie nie mam ale to kwestia $$$$, ale po porodzie mialam 2 razy i mloda cala i zdrowa 
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------
Cytat:
Napisane przez nettka_
nika ja wczoraj zwykłą kaszkę manną ugotowałam na wodzie;P
|
a na mojej jest napisane zeby na mleku zrobic .... to ja kupiłam jakąś dziwną czy poprostu zamiast mleka dac wode ?
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------
Cytat:
Napisane przez goldika
mlody zjadl caly duzy sloiczek obiadku  ale zastosowalam sie do rady Tz i mocno podgrzalam, wydawalo mi sie, ze nawet za cieple ale takie mu smakowalo 
|
moja na ciepłym płacze więc raczej podgrzewam tak dosłownie chwilunie zeby zimne nie było a letnie 
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------
Cytat:
Napisane przez goldika
Laski kiedy chcecie zaczac dawac maluchow te gryzaki siateczkowe z czyms w srodku?
|
ja kupilam i chcialam dac jabłko, ale mloda ma za małą buziulke albo ta siatka jakas duuuzawa, bo się szybko zniecheciła
|
|
|