Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-16, 23:58   #3992
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez DIDA22 Pokaż wiadomość
Koleżanka zna dziewczynę, której dziecko po skojarzonej miało zapaść i skończyło się niedotlenieniem nerek. Od 3 lat dziecko jest leczone. Takie informacje zawsze podnoszą ciśnienie i wprowadzają niepewność, dlatego zapytałam Was. U reszty znajomych dzieciaczków podwyższona temp.
ja też się boję zawsze, mam cykora,ale też boję się odry itp. znam chłopaka po Heinego Medina , straszne skutki to zostawiło u niego, więc wolę zaszczepić dzieci przeciwko takim chorobą,
ryzyko jest zawsze, niestety tak jest, ale teraz tylko kwestia które ryzyko wybieramy , przejścia chorób i powiklan czy powikłan poszczepiennych....
p

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Monia u sęk w tym, że młoda się najada! Jakby chociaż chciała smoczek pocycać. Nie dokarmiam, bo wg dzisiejszej wagi przybrała prawie 300 gramów w tydzień! Poza tym u mnie butelka też już nie przechodzi tak łatwo. Szczęście (tfu tfu) że jak już w nocy zaśnie to najada się szybciej i zasypia bez większego problemu. Ale podaję obie piersi.
Czuję się tak, jakby miała 2 tygodnie a nie 8!

Własnie, za 5 minut kończymy 8 tygodni
: roza: 8 róż na każdy tydzień

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2012-05-17 o 00:03
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora