2012-05-16, 23:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez DIDA22
Koleżanka zna dziewczynę, której dziecko po skojarzonej miało zapaść i skończyło się niedotlenieniem nerek. Od 3 lat dziecko jest leczone. Takie informacje zawsze podnoszą ciśnienie i wprowadzają niepewność, dlatego zapytałam Was. U reszty znajomych dzieciaczków podwyższona temp.
|
ja też się boję zawsze, mam cykora,ale też boję się odry itp. znam chłopaka po Heinego Medina , straszne skutki to zostawiło u niego, więc wolę zaszczepić dzieci przeciwko takim chorobą,
ryzyko jest zawsze, niestety tak jest, ale teraz tylko kwestia które ryzyko wybieramy , przejścia chorób i powiklan czy powikłan poszczepiennych....
p
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------
Cytat:
Napisane przez karolca
Monia u sęk w tym, że młoda się najada! Jakby chociaż chciała smoczek pocycać. Nie dokarmiam, bo wg dzisiejszej wagi przybrała prawie 300 gramów w tydzień! Poza tym u mnie butelka też już nie przechodzi tak łatwo. Szczęście (tfu tfu) że jak już w nocy zaśnie to najada się szybciej i zasypia bez większego problemu. Ale podaję obie piersi.
Czuję się tak, jakby miała 2 tygodnie  a nie 8!
Własnie, za 5 minut kończymy 8 tygodni 
|
   : roza:  8 róż na każdy tydzień
Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2012-05-17 o 00:03
|
|
|