2012-05-17, 07:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Ok, to dostaniesz niespodziankę
Ale pi....., wieje znaczy!!!! Mateńko, niech to się wreszcie skończy, ja chcę włożyć sandałki i bluzeczkę z krótkim rękawkiem, ech...
Sylwia mnie też cieśń nadgarstka męczy, od czasu do czasu, na zmianę pogody, często aż mi paraliżuje paluchy, ale nie to jest najgorsze.... mam taki ból w górnym odcinku kręgosłupa, przy szyi i tylko z prawej strony.... męczy mnie to codziennie i obawiam się , że to może być już jakieś zwyrodnienie od pracy przy kompie i sztywnej pozycji z wyciągnięta prawą ręką w celu trzymania myszy, i tak 8 godzin od 5 lat.....
Sioodemuś,praca jest u mnie w firmie... chciałaś ostatnio:P Właśnie jest rekrutacja:P
A z wesołych rzeczy.... yyyyy..... o, nie zrobiłam wczoraj giga zamówienia w scrap. com, juhuuuu
A naprawdę ręce mnie świerzbiły....
A i wczoraj wykąpałam psowatą - jaka jest mięciutka i pachnąca... i co z tego, jak dziś od rana błoto na spacerze i piach... No , ale śliczna jest i ma takie piekne " gofry" na uszach. Uroczo wygląda
Buziam, lecę popracować lub polatać po sklepach
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------
PS> Ej, co sie dzieje z tymi scrapowymi sklepami, co wejdę w artykuł na stronie to nie ma!!!
Edytowane przez zielona butelka
Czas edycji: 2012-05-17 o 07:40
|
|
|