2012-05-17, 07:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Cytat:
Napisane przez Neipys
Ja wczoraj dostałam listę: WR, HBS, HIV, TOXO(to robiłam, miałam kontakt z chorobą), morfologia, mocz, cukier.
Wszystko musze zrobić prywatnie, bo prywatnie chodze do gina - pewnie ładna sumka się uzbiera, ale to nic.
U mnie sprawdzało się podjadanie - gorzej się czułam z pustym żołądkiem niż np. zajadając biszkopty z herbatą.
|
Ja dostałam morfologię, mocz, cukier i jeszcze grupę krwi. Choć wiem jaką mam grupę i Rh no ale lekarka chce mieć na papierze. No ale też prywatnie. Ale jak już się wybrało prywatnego lekarza to i badania prywatnie. Wiedziałam na co się decyduje. Chyba mój portfel jeszcze nie wie, haha mój i męża
Kurcze w zasadzie lekarka nie kazała mi robić badania na toxoplazmozę ale się zastanawiam czy nie zrobić sobie przy okazji jak będę robić tamte, bo miałam kontakt z kotami, co prawda nie w domu, ale często się z nimi bawiłam na podwórku szczególnie jak były małe jeszcze przed ciąża, zresztą bardzo lubię koty, ale teraz koniec tej przyjaźni, tylko przez okno
Edytowane przez Basia_Bogusia
Czas edycji: 2012-05-17 o 07:56
Powód: cytat należy do innej osoby, a przy odpowiedzi została wpisana inna osoba
|
|
|