Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 07:44   #342
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cześć

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Butter
- będę monotematyczna - gdzie chodzisz na USG piersi i czy byłaś sama z siebie, czy miałaś jakieś wskazania od ginekologa?
Asiuk, wstyd się przyznać... ale nie byłam nigdy na usg piersi

Tak w ogóle, byłam u tego dermatologa wczoraj.
Jak powiedziałam, że mam problem z trądzikiem, pani na mnie spojrzała jak na wariatkę... powiedziałam jej, że wydaje mi się, że w moim wieku już nie powinnam mieć, bo mam 28 lat, a baba mi na to 'jeśli pani ma tyle lat, ile pani twierdzi, to faktycznie'...no nie, kłamię, mam 15, tylko mi głupio się przyznać - co to za tekst
Pani mi powiedziałą, że to albo po odstawieniu tabsów, albo ze stresu i że mam zrezygnować ze stresu - no jasne, ciekawe jak...
ale dała mi jakieś tabletki, a la suplement diety, jakiś krem i cośtam do mycia - ciekawe czy coś pomoże...
A dodatkowo okazało się, że z moimi plamami naczynkowymi na nodze nic się nie da zrobić bo medycyna nie wynalazła jeszcze nic, co by powstrzymało wychodzenie naczynek, szczególnie, że to nie popękane naczynka, tylko one wychodzą spod skóry...i że mam iść do jakiejś baby co to usuwa laserem, ale ona uważa, że to nic nie da i że tak już będzie po prostu...
Zastanawiam się czy nie pójść z tym do jakiegoś innego lekarza jednak...jakiegoś flebologa może.... nie wiem ...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora