2012-05-17, 09:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Cytat:
Napisane przez crozee
Antek nie wiem ile wazy.. musze isc do poradni zeby go zwazyli. na moje oko tak z 6.5kg.. a zaczyna nosic juz ubranka na 80.. własnie dzisiaj mu kupiłam legginsy na 80
co do wkladek, to tez masz racje  nie przewidzi sie  Ale lepiej kupic tylko jedną paczke awaryjnie, a nie tak jak ja- od razu 3 kupiłąm 
|
ooooooooooo matko.......... To moja Mrówa nosi 80 i są trochę luźne jeszcze na nią..... Wielki ten Twój Antoni 
Hawwa, 3mam kciuki za egzamin
Carmi, ja co prawda najbardziej lubię zupełnie klasyczne obrączki, ale Wasze mi się wyjątkowo podobają A Twoja nawet bardzo  
Osz, fajowa niespodziewajka od męza Oby tak częściej i bez okazji wpadał na takie pomysły 
Btw miałam kiedyś nauczyciela hiszpańskiego, hiszpana z południa Hiszpanii (strasznie dużo słowa Hiszpania w jednym zdaniu ). W każdym razie on nam mówił, że tam skąd pochodzi faceti dają kobietom kwiaty tylko w ramach przeprosin. Najczęściej po zdradzie. I jak przyjechał do Pl i zobaczył, jak sam powiedział, tabuny mężczyzn z kaiwtami i obdarowywanych nimi kobiet, to mu kopara opadła, w jakim to się znalazł rozwiązłym kraju 
Hawwa, trzymam za egzamin
Jadę z Mrówką do okulisty, skontrolować uciekające do środka oko. A potem... jedziemy odwiedzić jeszcze nie rozpakowaną ciocią Mayę 
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
Cytat:
Napisane przez _Maya_
Dzień dobry
widzę, że wczoraj był dzień naleśników  u mnie też były - z serem i skórką pomarańczową
a dzisiaj będziemy mieli kanapę  szkoda, że dopiero wieczorem 
no nic Gwizdaka z Mrówką przyjmę jeszcze przy stole i krzesłach 
|
nie wiem, czy pamiętasz, u mnie było odwrotnie - przyjmowałam Cię na kanapie a czekaliśmy na stół i krzesła
|
|
|