Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 08:15   #3669
Aniolina
Rozeznanie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
dziewczyny ktora ma aspirator katarek?lepszy od fridy?ja juz nie wiem mala rano i wieczorem ma zatkany nosek slychac ze cos jest ale nic nie wyplywa.dr google napisal ze moze byc zzpalenie ucha lub zatok i juz nie wiem co robic?leciec do lekarza?mala zachowuje sie jak zwykle
jak nic innego oprocz tego katarku nie ma to tylko ja obserwuj i jesli nie rpzejdzie za tydzien to idz do lekarza na kontrole, jakby sie cos pogorszylo- katar caly dzien, goraczka itp to od razu do lekarza

My tez mielismy kilka dni katarek- rano, uzywalismy troche nasivin soft i nawilzalismy i po ok tygodniu przeszlo. by;lismy u lekarza zanim jeszcze przeszlo i powiedzial nam mniej wiecej to co napisalam, no i inhalacje sa dobre

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
A nieprawda ja o Tobie ostatnio myslałam

KKASIKK też wcięło
jakis czas temu spotalam kasika na miescie mieli cos na wakacje jechac, moze juz pojechali

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
a my dzisiaj na szczepienie o 12:30
prosimy o

ostatnia dawka pneumo - uffff! na szczęście bo portfel dostał po
tzn. przedostatnia, bo ostatnia za niecały rok więc jeszcze troche czasu
no i sie zważymy przy okazji
no pneumokoki to chyba najgorsze szczepienie, u nas pomogla ulubiona zabawka nam kazali przyjsc jak skonczy rok na kolejna dawke
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora