Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 08:19   #4996
monita01
Zakorzenienie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XVI

Cytat:
Napisane przez Kallla Pokaż wiadomość
dziękuję za zerknięcie

dziś postanowiłam lekko zredukowac wagę i ten dzien jakiś taki nie przygotowany (i przed zakupami) miałam w sensie, ze wybralam to co miałam najlepszego w domu, jutro bedzie lepiej na pewno

pestki i orzechy w podwieczorku...
No tak czasem bywa, najwazniejsze, ze wiesz o co chodzi Widze wogole ze masz takie same cele jak ja: tyle samo wzrostu, taka sama waga. Ja chcialabym zrzucic troszke mniej niz Ty (ale moze Ty jestes mlodsza?), ale i tak podobnie.

Dziewczyny, pozale sie: dzis 14 dzien diety, od soboty dorzucilam joge i kilak razy zrobilam 8miominutowki i waga... stoi! Nie ubylo mi ani kilo Czytalyscie moje jadlospisy, chyba sa ok na Rke, juz na prawde nie wiem co robic? Zacisnac zeby i ciagnac dalej, pocwiczyc dluzej i dopiero zobaczyc.... Ehhh, a co by bylo gdybym przeszla na U, skoro na tym moim R waga sie utrzymuje?

Wstawiam na dzis (dzis dzien trudny do ogarniecia bo od 8 do 21ej jestem poza domem)

1. sniadanie: owsianka (3/4 miski mleka 2%, 4 lychy platkow, 2 lyzki mixu suszonych owocow), zielona herbata

2. II sniadanie: jogurt naturalny, kawa z mlekiem, garstka pestek slonecznika bio, kilka suszonych sliwek.

3. lunch w pracy: pojemniczek z taka salatka: puszka tunczyka w oliwie z oliwek (nadmiar odlalam, a salatki juz nie doprawialam vinegretem), papryka, cebulka, zielony ogorek, pol filizanki (przed zalaniem) kuskusu, zielona herbata

4. na podwieczorek bedzie chyba: kawa z mlekiem i garsc orzechow (szczerze, to nie przygotowalam tego posilku, wiec improwizuje)

5. w domu o 21:30 (wiem, strasznie pozno, ale wracam okropnie glodna, musze cos zjesc) i moge tak: albo steki cielece grillowane + salatka albo omlet jajeczny z cukinia + salatka. Jak radzicie?

ehhhhhhhhh