Wątek
:
Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-05-17, 08:36
#
4003
gosica502
Wtajemniczenie
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Hej dziewczyny
Kurcze łapie mnie jakieś przeziębienie, wczoraj na wieczó miałam prawie 38 stopni gorączki. Do tego bolące gardło i łamanie w kościach. Dziś póki co jest ok ale jestem sama z Gabi i boję się, że ją zarażę. Na dodatek coś marudna dziś jest i cały czas by na rękach chciała (a przez ostatnie dni na rękach była chyba tylko do karmienia no i jak ja się chciałam przytulić, taka była grzeczna). Nie wiem jak ja dziś przeżyję
Mam nadzieję że mąż w miarę wcześnie z pracy wróci.
Co do spania to moja w nocy zawsze śpi w łóżeczku a w dzień to różnie: w łóżeczku, w wózku, na naszym łóżku. Zależy gdzie mi ją się odłoży :P
CO do szczepionek to ja na początku myślałam o refundowanych ale w końcu zaszczepiłam 6 w 1 mała bardzo dobrze ją zniosła, żadnych objawów nie miała. DIDA nigdy nie wiadomo czy powikłania są dlatego że była szczepionka skojarzona czy ogólnie powikłanie poszczepienne i może po refundowanej dziecko też by w taki sposób zareagowało. Ja tak jak Konia, też się boję tych wszystkich powikłań ale o wiele bardziej się boję chorób.
Claudia
ja mam takie mniejsze czucie cały czas w okolicy rany ale coraz lepiej jest. Na początku to w ogóle miałam takie uczucie jakbym tam miała nieustępujące znieczulenie miejscowe a teraz już coraz więcej czuję
No ale depilacja faktycznie nieprzyjemna trochę w tamtym miejscu :/
Nie wiem co jeszcze chciałam napisać. Wczoraj miałam urodzinki i skończyłam 24 lata :P Przyszły moje dwie kuzynkoprzyjaciółki i zrobiłyśmy małą posiadówe pomimo mojej gorączki
Tzn zbiorowo we 3 leżałyśmy w łóżku i plotkowałyśmy
A Gabi sobie spałą w łóżeczku hehe No i dostałąm taki megawielki tort od męża
jest z nami od 26.03.2012 r
gosica502
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do gosica502
Znajdź więcej postów gosica502