2012-05-17, 10:20
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Napisane przez ja_dalia
doskonale Cie rozumiem... kurde... trzeba by poszukac / wymyslic jakis sposób... moze mi się przysni  albo niechaj Tobie się przyśni 
|
Jak robię inhalacje Kubusiowi, to włączam mu teledyski na YT. np.; Gummi miś, i różne z Lulandii, bardzo je lubi. Daje głośność nba Full i jakos idzie. A kiedyś Adasiowi jak robiłam (jak był malusi.......dawno to było ,) to trzymałam go na jednej ręce, w drugiej inhalator i mu śpiewałam i tańczyliśmy. Uff ciężko to było ogarnąć Mam nadzieję , że znajdziesz metodę, bo inhalacje naprawdę bardzo pomagają.
Cytat:
Napisane przez Oliveira79
nie wiedziałam ze z tego powodu sklepy pozamykane 
|
W Niemczech to z każdej okazji sklepy zamknięte. Co tydzień z okazji niedzieli też wszystko pozamykane. Długo nie mogłam się do tego przyzwyczaić. I ciągle planowałam zakupy w realu na niedzielę
Cytat:
Napisane przez elf27
a do szczepienia mielismy się zgłosić 10go i jeszcze nie byliśmy, ile można mieć zwłoki?
|
z tego co się orientuję, kolejną dawkę, po 5- 6 tygodni trzeba podać, Najlepiej to zadzwoń do przychodni i się dowiedz, żebyś niechcący nie przegapiła ostatecznego terminu.
Cytat:
Napisane przez mol_aa
Jak tam będziemy skrobać namiętnie to za 3 dni trzeba będzie nowy wątek założyć 
Lecę do Pitka
|
Już tak namiętnie nie skrobcie.............bo my zaraz na spaceri dziemy. piekna pogoda, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nie pada deszcz.
|
|
|