2012-05-17, 09:27
|
|
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Witajcie kobietki nareszcie w domu spałam we własnym łóżeczku jak suseł, ten od milki 
U mnie też gwiździ okrutnie, ale za to jest piękne bezchmurne niebo jak ja kocham wracać do domku. I wiem, że tam jest ładniej, porzadniej, wszystko przycięte, skoszone, wymalowane, wypieszczone. Ale tutaj jest zdecydowanie moje miejsce na ziemi 
Zabieram się do roboty, normalnie biurko pod sufit mi obrosło papierami. One chyba pod moją nieobecność rozmnażały się przez pączkowanie 
Cytat:
Napisane przez zielona butelka
Sylwia mnie też cieśń nadgarstka męczy, od czasu do czasu, na zmianę pogody, często aż mi paraliżuje paluchy, ale nie to jest najgorsze.... mam taki ból w górnym odcinku kręgosłupa, przy szyi i tylko z prawej strony.... męczy mnie to codziennie i obawiam się , że to może być już jakieś zwyrodnienie od pracy przy kompie i sztywnej pozycji z wyciągnięta prawą ręką w celu trzymania myszy, i tak 8 godzin od 5 lat..... 
|
Madziu to n ie zwyrodnienie tylko mięśnie masz napięte. Postaraj się załatwić sobie rehabilitację i przejdzie. Ja tak miałam, aż mi ręka drętwiała a ból w karku piekący, prawie nie do zniesienia. Po 20 masażach zapomniałam, że to kiedykolwiek miałam Dobry jest też basen i bicze na basenie Albo mąż, co będzie Ci systematycznie codziennie rozmasowywał kark i bark 
Cytat:
Napisane przez zielona butelka
Ej, co sie dzieje z tymi scrapowymi sklepami, co wejdę w artykuł na stronie to nie ma!!! 
|
Tak jest od dawna - np. wykrojników w wykazie 189 a do kupienia 50. Ładne papiery nie do osiagnięcia prawie. Chyba kryzys dopadł i sklepy skrapowe.
A do mnie jadą jakieś skrapowe rzeczy z hameryki, mam niedługo urodziny i mój braciszek sądował, co z hameryki bym chciała jak to co...wkrojniki Już się nie mogę doczekać...mogłabym się parę dni wcześniej w tym roku urodzić 
Miłego dnia babeczki idę grzecznie popracować, mam nadzieję, ze ta sterta papierzysk do wieczora trochę się zmniejszy
|
|