2012-05-17, 09:28
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Napisane przez Loriette
Ale mam dzisiaj dobry humor  Mimo tego, że zepsuł się odkurzacz, wkurza mnie odstający drut i mam masę rzeczy do zrobienia!
|
co jest powodem tak dobrego humoru?? 
Cytat:
Napisane przez agnesuk
wgl. co za wstyd... poszłam z tżem do Almy na małe zakupy. nabraliśmy trochę rzeczy, podchodzimy do kasy, pani kasuje...i jak przyszło do zapłaty, to okazało się,że tż nie wziął portfela z domu
myślałam,że schowam się pod ziemię... tż wściekły, cały czerwony zostawił te zakupy i poszliśmy do domu hahaha
|
ja zawsze na wszelki wypadek noszę portfel bo mojemu Tż też się zdarza zapomnieć ale ja mam więc podobnej akcji do twojej na szczęście nigdy nie było
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Hahahaha BŚ!! Byłabyś miszczem drugiego planu!!!
Zmartwieni dziennikarze relacjonują wydarzenia z ostatnich kilku godzin, a tam za nimi pod prokuratura w turbodymomeńskich portasach przebiega taka zgrzana BŚ
Przyjaciółka mnie obraziła 
Jak rozjaśniała mi trochę włosy jakiś czas temu, to powiedziała 'oooooo po rozjaśniaczu masz włosy jak mama Madzi'  Chodzi o ten jest aktualny look 
|
chciałabym zobaczyć to wydanie w którym Bś by biegała myślę że wtedy byłaby bardziej sławna od ewki przecież jej ćwiczenia nie są emitowane w wydarzeniach 
co za babol przecież ona ma miotłe na glowie a nie włosy a Twoje są mega zdrowe, albo sprawiają takie wrażenie 
Uwaga uwaga ... Jeśli wy się ładnie trzymacie to ja też wracam do dietki od dziś będę nowa ja taka jak tydzień temu bo od sob tyle jadłam że szkoda gadać , czas najwyższy się opamiętać
|
|
|