Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 09:41   #3735
Oliveira79
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Oliveira bo myslalam, ze tak trzeba zreszta mi wszystkie te terminy pasuja wiec czemu mialabym nie isc
chodziło mi tylko o to ze ten termin co babka od szczepienia zawsze podaje, to jest to minimum, najkrotsza przerwa która musi byc i jak sie pójdzie nawet dwa trzy tyg po to nic nie sie nie stanie (bo np jak maluszek choruje to tez czasem przeciez i ponad miesiąc po tej dacie sie szczepi) - my tez zwykle chodzimy w okolicach daty wyznaczonej (max tydzien po), bo jak pasuje i portfel pozwala to po co zwlekać?

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
sie wie, przybij piątkę siostro

Łudzę się że jutro bedzie bezwietrznie, bo mam zamiar jechać z Michasiem na zakupy, więc cholercia po cłayłm tyg musi byc ładnie nooo

nio to : pliz: o bezwietrzny sloneczny dzionek jutro

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
dziewczyny nie nadrobie was, odpuścilam przepraszam, wole być na bieżąco, bo inaczej nic nie bede w stanie napisać. dziś konczy mi si emacierzynski!! ehhh zleciało, wydawalo sie że bedzie trwał taaaak dlugo a moj dziec dalej taki malutki, ide dziś do pracy wziąść caly urlop a potem troche wychowawczego, może we wrzesniu dam go do zlobka...sama nie wiem, zobaczymy jak bedziemy finansowo dawać sobie rade

wiem co czujesz (moj kończy się w poniedziałek ) - ja juz załatwiłam urlop i wracam do pracy 16 lipca - to będzie najgorsza data w tym roku chyba

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora