Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 09:39   #3085
*misia*
Zakorzenienie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV

dzień dobry, u nas zimno piruńsko, niby słonko własnie wyszło, ale rano przewiało mnie do szpiku kości.
Prima wow Nina śliczna wygląda rzeczywiście jak aniołek na zdjęciach i będzie miała śliczną pamiątkę. A zdjęcia Huberta też chętnie zobaczę jak będziesz miała. A tak z ciekawości droga jest taka sesja?
Celko brawa dla Twojej zdolnej córci Co do wyników to niesttey nie mówią mi za wiele, choć jedno mi się kojarzy, ale uprzedzam, ze pisze w ciemno bo nie mam jak spojrzeć na Matiego wyniki. Pamiętam, że przy infekcji nerek miał podwyższoną i hemoglobinę i erytocyty i w naszym przypadku wskazywało to na odwodnienie organizmu. Musiałabyś poszperać w necie na ten temat, ale może Adaś przed badaniami mniej pił i odbiło się to na gęstości krwi. A co do zakwalifikowania do zabiegu, to jak osobiście nawet z katarem bym pojechała i niech decydują na miejscu. A jak tam szykujesz jakoś Adasia że idzie do szpitala czy idziecie na żywioł?
Ja musze zamówić termin na nefrologii co nam nasz doktorek kazał sie na jeden dzień położyć. Ciągle zapominam skierowania gdzie mam numer telefonu, ale właśnie zdałam sobie sprawę, ze będę musiała znów Matiego przygotować na niefajny dzień z mnóstwem badań krwi, moczu, usg i rtg pewnie.
Bingo pytałam czy Emilka wczesniej jeździła, bo właśnie przypomniało mi że Emilka też chyba miała jak mój łobuz problem z pedałowaniem, ale widzę, ze Wam się jakoś udało. Nam nadal nie, ale to chyba też wina tego że odpuściliśmy, jakoś nie mam parcia do końca na ten rower i nie chce zmuszać go by jakoś zniechęcić go calkiem. W tygodniu wiecznie nam nrakuje czasu na to by spokojnie sie uczyc jezdzic i droga na skroty oboje wybieramy hulajnoge a w weekend podszkalamy jazde na rolkach i tak rower stoi i sie kurzy