Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 10:30   #4022
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Hej.
Mam podły nastrój. Ewelinka usnęła wczoraj z wielkim bólem, ale usnęła. Nocka była ok, nie mogę narzekać.
Ale mam dość tak ogólnie. TŻ ma ten przeklęty urlop, ale pomocy mam mniej niż jak pracował.
Siedzę z małą 24 godziny, wszystkie rozmowy jakie prowadzę ze wszysstkimi dotyczą dzieci. Mąż oczywiście jak tylko ma okazję wychodzi a to do garażu, a to kumplowi przy aucie pomóc. Jak Ewelinka marudzi to zaraz jest zły, "bo dziecko ciągle ryczy!". Wczoraj jak się kąpałam, to aż na nią krzyczał a mi serce pękało. Więc wiem, że nie mogę go zostawić samego z dzieckiem. Jak przyszłam z kąpieli to założył słuchawki na uszy a ja ryczałam razem z małą.
Dziś pojechał do kumpla pomagać przy samochodzie więc jeśli moja mama jest w domu to idę do niej na cały dzień bo naprawdę, zwariuję za 5 minut.
Karolca
ja tez humor sredni mam, menagera zona napisala do mnie czy moze chce z nia jechac na play group (cos takiego jak jezdze we wtorki popoludniu), ale ja rano do 11-12 jestem z Hania w lozku i sobie karmie albo drzemie w miare mozliwosci.jak jej opisalam ze mamy chyba skos z kryzysem laktacyjnym i ze Hania marudna to pisze do mnie ze koniecznie musze przyjechac na zajecia i sobie z nimi porozmawiac.ale mi sie nie chce sluchac tam wrzasku innych kilkunastu dzieci bo trudno mi zniesc placz mojego dziecka i nie potrzebuje ich wsparcia bo nie musze nigdzie jechac bo mam kolezanki na wizazu
a zreszta 2x/tydzien jezdze na zajecia i jeszcze zapisalam sie na liste oczekujacych z jogi dla niemowlat, no i towarzystwa mi nie brakuje.
moze w nastepny czwartek pojade z nia z czystej ciekawosci, ale to zalezy jaka bedzie noc.
a tak jak mowisz Karolca fajnie jest pogadac o czyms innym niz tylko o dzieciachidz Karolca do mamy, zawsze to ruszysz sie z domu, a moze mama zajmie sie Ewelinka aTy moze sobie troche odpoczniesz.

moja znajoma ktora mi sie zawsze zali z jakichs ☠☠☠☠☠☠☠, kiedys az nie moglam jej sluchac, a teraz to dla mnie niemal rozrywka te jej przyziemne problemy (bo ona z tych co wszystko jest problemem, to ze musi isc do pracy, to ze jest zimno a ubrana jak w lato bo musi ladnie wygladac itd itd. a to ze teskni jej sie do rodzicow bo bez mamusi zyc nie moze majac 29 lat

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora