Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 10:37   #364
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
a u nas się wycwanili - jak idziesz żeby Ci rodzinny czy nawet ginek na nfz przepisał, to owszem badania zrobią ale Ci ich nie wydadzą tylko od razu lekarzowi więc nawet nie próbowałam
Coś o tym wiem, bo podobno, że wyniki są własnością lekarza, więc po odbiór wyników idziesz trzeba znowu iść do tego rodzinnego, który je zlecał. Tak było w moim przypadku kiedy robiłam tylko podstawowe badania zanim wiedziałam o ciąży. A z tymi wydatkami... to już teraz się nie skończy, będzie ich coraz więcej niebawem...Oj a pieniądze z nieba nie lecą.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Widzę, że dużo z Was nudności i ciągnie Was na wymioty, mnie to jeszcze nie dopadło..a może wcale nie dopadnie, na razie mam smak, właśnie zjadłam barszcz czerwony, który sobie wczoraj ugotowałam. Może się trochę zarumienię od tych buraczków, strasznie blada jestem. Wczoraj już myślałam, że mi się poprawiło, od tego przeziębienie (w końcu po 2 tyg to by mogło), a tu dziś znowu się czuje osłabiona i głowa nawala:/ ufff
Basia_Bogusia jest offline Zgłoś do moderatora