Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 10:37   #1851
pumas
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X

Bebe, piękna historia, cieszę się, że wyszłaś z niej cało i dała Ci siłę
Karolina, nie rozumiem podejścia Twojej mamy czy ogólnie ludzi, którzy depczą swoje dzieci, negują wszystkie ich decyzje i wybory. Rodzice powinni być wsparciem, a nie problemem... Nie przejmuj się, porozmawiaj z mężem i jestem pewna, że w końcu stanie po Twojej stronie i zrozumie, że kto jak kto, ale Ty na pewno dasz sobie radę
Agunia, moja teściowa to nawet chce być ze mną na porodówce - teść to samo - boże, co za koszmar hehe. Moja mama nawet tego nie proponowała, a co dopiero obcy ludzie... Tak czy siak fajnie, że Twoja mama może do was przyjechać na jakiś czas - na pewno będzie Ci raźniej i poza tym odciąży cię choćby w domowych obowiązkach Moja mama prawdopodobnie przyjedzie też na jakieś 2 tygodnie - nie wiem, czy będzie cały czas, ale wiem, że będzie ogromnym wsparciem. A co do mądrych rad - jestem zdania, że warto wysłuchać, a zostawić dla siebie tylko te, które do nas trafiają. Szkoda się kłócić czy spierać ze starszymi doświadczonymi i w ich mniemaniu najmądrzejszymi
Red Scorpio - wspolczuję uśpienia pieska - też to kiedyś przeżyłam, nic przyjemnego Jak patrzę na mojego obecnego, to aż mi łzy stają na myśl, że mogłoby się mu coś stać.

W sobotę odbieramy wózek, kwota total za spacerówkę, gondolę, adaptery i uchwyt na kubek - 1720 zł. Jestem bardzo zadowolona z tej ceny! Doliczając fotelik wyszło nas to w sumie: 2186 !

Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2012-05-17 o 10:38
pumas jest offline Zgłoś do moderatora