Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 10:37   #3780
tuszka
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Po śniadaniu, po kawie, koktajlu i cieście

Mały zasnął, ale sie awanturowal ostro. Odkąd wiecej sie rusza na drzemki odkładać go do lozeczka, a wcześniej spał na kanapie.

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
jestesmy po szczepieniu
Mlody wazy 8220 wiec znow idealnie 50centyl

.
Duży chłopak, brawo

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Widac ze pogoda kiepska, 4,5 str nadrabiania od rana

Mamy przedszkole dla soni

A zaproszenia nadal nie mamy mimo ze pani dyrektor wydzialu obiecala mi wczoraj ze wczoraj zostanie wyslane. Dzis sie dowiedzialam ze te dokumenty z olsztyna sa wysylane kurierem raz w tygodniu w piatek wiec najwczesniej piatek kolo 15 do odbioru
Mam dosc, jade na uspokajajacych ziolowych. Moze chlopcom tez pomoze i beda lepiej spac

W nocy oni spali prYzwoicie po raz pierwszy od paru dni ale oczywiscie ja xiagle przezywalam i spac nie moglam
Dobrze, ze jest przedszkole i żłobek. Tż tez będzie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Ja na początku karmiłam małą przez godzinę (jedno karmienie) moja bratowa zapytała ,że to nie możliwe że tak długo je i się pyta czy słyszę jak połyka a ja mówię ,że nie słyszę i od tego czasu wsłuchiwałam się i faktycznie połykała a potem cycała sobie zamiast smoczka. Teraz je 5-10min i nie ma dalej cycania
Cwaniaki z tych maluchów, ja sprawdzam czy mleko dalej leci, jeśli nie, to przekładać do drugiej piersi

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Dopiero skończyła pół roku, ale nie mamy dywanu i pomyślałam, że mała może na nich leżeć i też się przyglądać, bo to takie kolorowe. No i cyferki będę jej za jakiś czas tłumaczyć Będę ją uczyć czytać globalnie [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

[/COLOR]Idę dziecinke kąpać, bo się zasiedziałam Ah ten wizaż to złodziej czasu
Czyli jak?

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
moja mama mnie rodziła 36godzin, skończyło się vacum, mi wyrwali z bioder nóżki, miałam uraz głowy i szyi i wiele innych obrażeń, jak powiedzieli, ze zaraz urwie się główka mama zemdlała, po tym porodzie miała masę powikłań
Elf, to cud, ze żyjesz. Masakra. Masz młodsze rodzeństwo?

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
TAK W KRK,bo stamtąd pochodzę w NARUTOWICZA
23 grudnia,11:20 koniec męczarni
pomijam fakt ze po porodzie mala mi zostawili na cale 2 godziny,golutka owinieta tylko kocykiem,bo zapomnieli o niej
Mój Boże

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
u nas tak leje, że nie wiem jakby ten spacer miał wyglądać

Wezmę małego w chustę, schowam pod płaszcz, wezmę kalosze i parasolkę i wio! Nie usiedzę w domu. A jutro muszę jechać do pracy, podpisać dokumenty, oddać tel i sie pożegnać. Odwlekałam jak mogłam
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora