Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 11:42   #4635
colds
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

colds ale Ci się uzbierało tych rzeczy w wanience ja mam takie same nożyczki do paznokci dla bejbika ostatnio w Kauflandzie kupiłam

A teraz dzień dobry kochane tyle wczoraj po południu naskrobałyście, że od 6:30 Was nadrabiałam Wczoraj urodzinki udane, nie robiłam jakiejś dużej imprezki, tylko teściowie i moja mama. Przyjaciel i przyjaciółka w pracy, także z nimi się spotkam w przyszłym tygodniu. Od teściów 200zł dostałam, storczyka i słodkości, od mamy 100zł, różyczkę i też słodkości nie liczyłam, że w ogóle coś dostanę, bo wiem, że teściowie składają na wózek, a mama mi dołożyła do szkoły kasę w tym miesiącu. Trochę mi głupiono i bym zapomniała o mężusiu, zaskoczył mnie niesamowicie, bo zazwyczaj idziemy razem do sklepu i kupuje mi to co chce, albo mu mówię, a tu niespodzianka 15:45 wchodzi do domu z wieeeelkim bukietem czerwonych róż, a raczej koszykiem oczywiście do tego słodkości i perfumy choco mademoiselle chanel miał mężuś gest

wczoraj jak wracałam z wyników to kupiłam bejbikowi śpiochy, body, niedrapki i czapeczkę(niedrapki niebieskie w paseczki i czapeczka kremowa) piszę, bo nie mogę zgrac ani foto czapki, ani niedrapków jakiś błąd mi wyskakuje. śpiochy chyba troche zbyt chłopięce ale nie mogłam sięim oprzec,bo po 3zł
Niby trochę już przyszło, ale tak naprawdę to tylko kropla w morzu

Kochany mężuś .

Gdzie tam śpiochy chłopięce .

Iwoncia - Jak w weekend to pewnie dzisiaj przyjdą

I_K - Gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ostatnio myślelismy nad imieniem dla Maluszkowej i postawiliśmy na babcie (i prababcie) i mamy do wyboru: Zuzannę, Zofię, Mariannę i Emmę. Same fajne i nie wiem co wybrać
Wszystkie imionka bardzo fajne . Ja bym chyba stawiała na Marianne albo Zosie.

Kasiam - Powodzonka

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

W sumie muszę sobie skompletować listę wyprawkową-higienową dla maluszka, bo ciuszkową mam w pełni zatwierdzoną , a będzie mi o wiele łatwiej
Jutro idę na glukozę, a dzisiaj zapisuje się do ginka