2012-05-17, 11:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Cytat:
Napisane przez angel166
colds ale Ci się uzbierało tych rzeczy w wanience ja mam takie same nożyczki do paznokci dla bejbika ostatnio w Kauflandzie kupiłam
A teraz dzień dobry kochane tyle wczoraj po południu naskrobałyście, że od 6:30 Was nadrabiałam Wczoraj urodzinki udane, nie robiłam jakiejś dużej imprezki, tylko teściowie i moja mama. Przyjaciel i przyjaciółka w pracy, także z nimi się spotkam w przyszłym tygodniu. Od teściów 200zł dostałam, storczyka i słodkości, od mamy 100zł, różyczkę i też słodkości nie liczyłam, że w ogóle coś dostanę, bo wiem, że teściowie składają na wózek, a mama mi dołożyła do szkoły kasę w tym miesiącu. Trochę mi głupio no i bym zapomniała o mężusiu, zaskoczył mnie niesamowicie, bo zazwyczaj idziemy razem do sklepu i kupuje mi to co chce, albo mu mówię, a tu niespodzianka 15:45 wchodzi do domu z wieeeelkim bukietem czerwonych róż, a raczej koszykiem oczywiście do tego słodkości i perfumy choco mademoiselle chanel miał mężuś gest
wczoraj jak wracałam z wyników to kupiłam bejbikowi śpiochy, body, niedrapki i czapeczkę(niedrapki niebieskie w paseczki i czapeczka kremowa) piszę, bo nie mogę zgrac ani foto czapki, ani niedrapków jakiś błąd mi wyskakuje. śpiochy chyba troche zbyt chłopięce ale nie mogłam sięim oprzec,bo po 3zł 
|
Niby trochę już przyszło, ale tak naprawdę to tylko kropla w morzu 
Kochany mężuś .
Gdzie tam śpiochy chłopięce .
Iwoncia - Jak w weekend to pewnie dzisiaj przyjdą 
I_K - Gratuluję synka 
Cytat:
Napisane przez elena_100
Ostatnio myślelismy nad imieniem dla Maluszkowej i postawiliśmy na babcie (i prababcie) i mamy do wyboru: Zuzannę, Zofię, Mariannę i Emmę. Same fajne i nie wiem co wybrać 
|
Wszystkie imionka bardzo fajne . Ja bym chyba stawiała na Marianne albo Zosie. 
Kasiam - Powodzonka 
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------
W sumie muszę sobie skompletować listę wyprawkową-higienową dla maluszka, bo ciuszkową mam w pełni zatwierdzoną , a będzie mi o wiele łatwiej 
Jutro idę na glukozę, a dzisiaj zapisuje się do ginka
|
|
|