Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 12:01   #4313
vacancy
Raczkowanie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
no przecież Ci napisałam, że nie ma!!! a jak już skończył poza Tobą, to choćbyś chciała to by się nie dało! relaks kochana, bo Twoje spięcie tylko wplywa negatywnie na wujaszka. A brak objawów to często też dobry objaw więc nie panikuj!!!!

destiny!!! I love You!!!
Jak dobrze, ze ja Was mam! TZ to jak juz slyszy slowo "CIAZA" to albo sie ze mnie smieje, ze panikara albo ma juz serdecznie dosc! No, ale sie nie dziwie mów tu do baby 100 razy, ze jest OK to ta dalej bedzie wiercila dziure w brzuchu, mozna zwariowac Dlatego nawet go juz nie pytam..A nie powiem, kusi, kusi. Ale mam przeczucie, ze tym razem skonczy sie klotnia.. No, ale skoro mówicie, ze jest OK to tak jest! Ale ja siebie nie rozumiem! Panikuje gorzej niz wtedy kiedy konczyl we mnie w dni plodne Ale to pewnie przez te rzekome objawy ciazyi brak objaw wujaszka sobie wkrecam. Ja to juz w urojonej ciazy bylam hoho.. Mam nadzieje, ze tym razem tez taka jest No, ale kurde! W OWULACJE, PLODNE DO KONCA GUMKA CALA-NIE MA BEJBI, SCHIZ!
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora