2012-05-17, 12:01
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Hej
Znów dziś pada, ja zwariuje chyba z tą pogodą, wczoraj udało się wieczorem tylko na 50 minut wyjść, a dziś to nie wiem, bo wieje okropnie. Dawid znów spał ze mną pół nocy, ale rano wstaliśmy dopiero o o 7.30.
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
ja rozglądam się za rowerkiem dla małej i się zdecydować nie mogę, chyba na drugi rok jej kupię a teraz jakiś jeździk odpychacz ?
ale też nie mogę się zdecydować 
|
u nas właśnie chyba w tym roku za wcześnie na rowerek, kupilismy ale jest za duży jeszcze i Dawid nie chce w nim wcale jeździć
Cytat:
Napisane przez marta_27
mordka kupiliśmy romera king plus. myślałam jeszcze nad tobi ale Mateusz miał zdecydowanie mniej miejsca na szerokość. zamówiliśmy na all więc trochę taniej niż w sklepie 
|
oo to długo Mati w tamtym foteliku dał radę jeździć 
fajnie, że nowy fotel mu się spodobał, my póki co jesteśmy z niego zadowoleni i Dawid też bardzo chętnie jeździ
Cytat:
Napisane przez Anessa
Babki, spadam spac, bo na pysiol padam.
Nino ze zlobka z goraczka wrocil...  Mial mega giga czerwone poliki, wierze wiec siwecie, ze to te zeby nieszczesne no ale jesli nie, to mamy przechlapane... 
|
kurcze znowu coś oby już wreszcie te ząbki wychodziły, to może i z tymi kupami się już uspokoi
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
My od 7 na nogach. Mała dziś spała z nami od 1:00 bo coś się w łóżeczku kręciła. Zuzia właśnie ucina sobie drzemkę a Oliwia bawi się klockami 
Powiem Wam, że jak się człowiek zbierze i zorganizuje to prędzej dwoje dzieci się obrobi niż kiedyś jedno.
Z dwójką dzieci mam czas na kompa, odpocząć, coś zjeść, zadbać o siebie, pomalować paznokcie, zrobić obiad, posprzątać i jeszcze się z nimi pobawić nie mówiąc o jedzeniu i zmianie pieluch  Jest ok!
|
fajnie, że tak Ci się udało wszystko zorganizować i spokojnie dajesz sobie radę z dwójką maluchów 
Cytat:
Napisane przez izunia233
Chwal się na poczatku, że Mai wyszły kolejne dwie czwórki także mamy już 11 ząbków 
|
gratulacje 
podpis czas zmienić
|
|
|