Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 12:01   #32
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: "Wiosna przyszla, roczek mamy, wszystko w kolo rozwalamy"-mamusie III-IV 2011

Hej
Znów dziś pada, ja zwariuje chyba z tą pogodą, wczoraj udało się wieczorem tylko na 50 minut wyjść, a dziś to nie wiem, bo wieje okropnie. Dawid znów spał ze mną pół nocy, ale rano wstaliśmy dopiero o o 7.30.

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
ja rozglądam się za rowerkiem dla małej i się zdecydować nie mogę, chyba na drugi rok jej kupię a teraz jakiś jeździk odpychacz ?
ale też nie mogę się zdecydować
u nas właśnie chyba w tym roku za wcześnie na rowerek, kupilismy ale jest za duży jeszcze i Dawid nie chce w nim wcale jeździć

Cytat:
Napisane przez marta_27 Pokaż wiadomość
mordka kupiliśmy romera king plus. myślałam jeszcze nad tobi ale Mateusz miał zdecydowanie mniej miejsca na szerokość. zamówiliśmy na all więc trochę taniej niż w sklepie
oo to długo Mati w tamtym foteliku dał radę jeździć
fajnie, że nowy fotel mu się spodobał, my póki co jesteśmy z niego zadowoleni i Dawid też bardzo chętnie jeździ

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Babki, spadam spac, bo na pysiol padam.
Nino ze zlobka z goraczka wrocil... Mial mega giga czerwone poliki, wierze wiec siwecie, ze to te zeby nieszczesne no ale jesli nie, to mamy przechlapane...
kurcze znowu coś oby już wreszcie te ząbki wychodziły, to może i z tymi kupami się już uspokoi

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
My od 7 na nogach. Mała dziś spała z nami od 1:00 bo coś się w łóżeczku kręciła. Zuzia właśnie ucina sobie drzemkę a Oliwia bawi się klockami
Powiem Wam, że jak się człowiek zbierze i zorganizuje to prędzej dwoje dzieci się obrobi niż kiedyś jedno.
Z dwójką dzieci mam czas na kompa, odpocząć, coś zjeść, zadbać o siebie, pomalować paznokcie, zrobić obiad, posprzątać i jeszcze się z nimi pobawić nie mówiąc o jedzeniu i zmianie pieluch Jest ok!
fajnie, że tak Ci się udało wszystko zorganizować i spokojnie dajesz sobie radę z dwójką maluchów

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Chwal się na poczatku, że Mai wyszły kolejne dwie czwórki także mamy już 11 ząbków
gratulacje
podpis czas zmienić

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując