2012-05-17, 11:02
|
|
Raczkowanie
|
Mężczyźni wolą blondynki???
Cześć Dziewczyny
W moim poprzednim wątku chciałam się dowiedzieć czy dziewczyny, które są blondynkami, lub zafarbowały się na blond dostrzegły jakąś różnicę jeżeli chodzi o stosunek innych osób do nich. Czy coś się zmieniło po metamorfozie lub czy np. mając koleżankę blondynkę zauważyły, że jest ona inaczej traktowana niż brunetki, szatynki, rude.
Rozmowa jednak zeszła na nieco inny temat, dlatego postanowiłam założyć nowy wątek 
Czy uważacie, że mężczyźni wolą blondynki? Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że tak. Kiedy byłam szatynką, szarą myszką nikt nie zwracał na mnie uwagi, a od kiedy mam blond włosy bardzo dużo się zmieniło.
Rozmawiałam nawet z moim chłopakiem na ten temat i powiedział mi, że faktycznie coś w tym jest. Mówi, że bardziej podobam mu się w blondzie i on sam częściej zwraca uwagę na blond kobiety niż na te ciemnowłose. Są takie inne, przykuwają uwagę.
Wiadomo liczy się również charakter, inteligencja, ładna figura, twarz. Ale mając do wyboru dwie tak samo piękne i mądre kobiety, jedną ciemnowłosą a drugą blondynkę to wydaje mi się, że większość mężczyzn wybrałaby blondynkę.
Co o tym myślicie?
Edytowane przez Daisy_
Czas edycji: 2012-05-17 o 11:08
|
|
|