Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziewczynki z Irlandii!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-09, 10:19   #672
AfroJAzz
Rozeznanie

Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!

Cytat:
Napisane przez La Monica Pokaż wiadomość
Jestem Ci bardzo wdzięczna za tak wyczerpującą odpowiedź
Do Irlandii wybieram się możliwe że w wakacje dorobić, podejrzewam że będzie ciężko... a jak mi się spodoba to zostane tam po studiach na stałe Angielski znam całkiem nieźle, zdawałam z niego maturę i teraz jestem w grupie CAE, więc myśle że z dogadaniem się byłoby okey A słownictwo zw. z praca to przecież pestka. Ciekawe czemu nie lubią akryli To już wiem że mam się bardziej szkolić na żelach Szkoda że nie lubią zdobień bo ja kocham, lubie malowac paznokcie w przeróżne wzorki Trudno

Jeszcze raz ślicznie dziękuje za odpowiedź!

Pozdrawiam!!!
Powiem Ci tak La Monico - ten swiat wyglada duzo bardziej dziwnie niz sie nam wydaje- zanim ocenisz czy chcesz tu zostac musisz to pozyc i musi Cis ie tu spodobac
wszystko jest inne...moda, styl zycia...czesc dziewczat tu jest bardzo zadbana itd, ale czesc....poprostu tragedia....mysle ze wczesniej w tym kraju wielu rzeczy nie bylo, w ostatnich latach - teraz - wszystko sie rozwinelo w szybkim tempie, one poprostu korzystaja z zycia - kosmetyki markowe to dla nich codziennosc, perfumy itd rowniez....ciuchy kupuja w olbrzymich ilosciach...wiec stac je na takie rzeczy - tylko brak im pewnej oglady:/ wiec nie zdziw sie gdy przyjda jakies obgryzione paznokcie itd - ale dasz rade