Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-17, 12:44   #4041
Flowerbombka
Zadomowienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Hej dziewczynki za mną pierwsza ciężka noc...od 24 do 5 chciał tylko cycka...wylewało mu się ale nic innego go nie uspokajało..ani smok, ani noszenie, ani zabawianie nic..później pospał 2 godzinki i znów oczy jak 5 zł do 11...teraz troszkę odsypia...zobaczymy jak długo...ale plus taki, że rano zauważyłam, że mi się przygląda (choć pewnie nie widzi za dobrze) a nie jak do tej pory oczka tylko naokoło chodziły i zaczyna się uśmiechać nie przez sen tylko jak nie śpi to też, choć pewnie jeszcze niezbyt świadomie..

Konia
super, że nereczki dobrze pracują...
kurcze ale chwile grozy przezyliście...najwazniej sze, że nic sie nikomu nie stało...a swoja droga chyba takie rzeczy na Tirach powinny być dobrze zamocowane...

Monia
nie zazdroszczę sytuacji....dobrze że zybko zareagowałąś...mój póki co jeszcze się nie zaniósł nigdy ale jak się zdarzy to już będe wiedziała co robić...

Emigra u mnie też Mały jak się budzi to nie płacze...tylko sobie pomrukuje..chociaż jakbym dłużej poczekała to nie wiem jak by było..

Gosica oby to nie przeziębienie...
Najlepsze (troche późniejsze) życzenia urodzinkowe Młodzinka z Ciebie..fajnie tak w łóżku poplotkować z lubianymi osobami

Cziqua super Ci kg ubywają!

Aguśka przykro mi z powodu bratowej ...nie wyobrażam sobie co ona czuje.. tak jak piszesz trzeba się cieszyć z każdej minuty życia bo własnie nigdy nie wiadomo ile ono potrwa...
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora