Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-18, 09:12   #2113
bebe1987
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X

Cześć Mamuśki!

U mnie dziś cukier mniejszy niż wczoraj: na czczo 104 a 1 h po śniadaniu 141 - i tak jeszcze za wysoki ale mniejszy niż wczorajszy . Może będzie malał .

Nadalka, trzymam kciuki, żebyś szybko do nas wróciła jeszcze z malutką w brzuszku!

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Mieliśmy bitwę na wielkość brzucha. TŻ przegrał
ale brzuszek masz piękny i do tego jaka Ty szczuplutka jesteś

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Tak się prezentuje bryka
Świetny ten wózeczek, szukałam go na All ale prawie nic nie ma... Muszę się wybrać na żywo do sklepu wózkowego i sobie pooglądać różne typy

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejo, ja z kawka sie witam.
mała mnie rano obkopała wiec nie mogłam juz spac

tz sie zgodził na taki wózek jeszcze mam sobie tylko ptrzemyslec, wiec musze rozwazyc za i przeciw bo wczesniej bylismy zdecydowani na fioletowy.

mam nadz ze dzis juz lepiej

mnie tez

nie sztuka jest przerpbic zdjęcie sztuka gębe pokazaz na zywo
mam taka kolezanke co tak strasznie retuszuje obie zdjecia ze zero skaz na buzi,masakra czasem az wyjedzie retuszem za linie twarzy al sie tym nie przejmuje, wstawia zdjecia na fb i nk a jak robi sobie zdjecia w calosci to tez je czesto retuszuje

moj ma brzuch , ale tez by przegrał

śliczna bryczka

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

zaczynamy dziś 32 tc
gratki 32 tc!

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Ale super . Wzruszyłam się

Najważniejsze,że jesteś pod dobrą opieką medyczną

Ad1. Ładna sala
Ad2. Nie pomyślałam o biedronkowych, pewnie dlatego że do biedronki musze jechać na drugi koniec miasta i godzine szukać miejsca na parkingu

Ad3. 2 kg szczęścia

Ja tak mam . Najgorzej jest po dłuższym chodzeniu i w nocy

Impreza

A ja zaczynam 34 t.c.
gratki 34 tc!

W środę w poradni diabetologicznej pobrali mi krew i czy to normalne, że do dziś boli mnie ręka jak ją prostuję? W promieniu 3 cm od nakłucia boli... Nigdy tak długo nie czułam dyskomfortu po pobieraniu krwi .

Mam pytanko: ile szt. podkładów poporodowych kupujecie? Co myślicie o podkładach Tena Lady?
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora