2012-05-18, 13:23
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Ika, natee - dla zdrowych dzidziusiów
Ika wiele z dziewczyn wolałby zapłacić za cesarkę choć Cie rozumem to Twoja sytuacja ma tez wiele plusów, te co miały sobie chwalą i chcą jeszcze raz więc myślę że będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez pumas
Niestety mój pies doprowadził mnie dzisiaj do takiej agresji, że postanowiłam ostatni raz puścić go ze smyczy. Wszystko było fajnie, do momentu, gdy mi zwiał, wołałam, i nic. Przyłapałam go na tarzaniu się w padlinie - po smrodzie wnioskuję, że były to zdechłe ryby !!!!! Nie dość, że cały śmierdzący na kilometr, to jeszcze brudny, że się go złapać nie dało, żeby się nie ubrudzić. No a największy problem miałam właśnie, żeby go złapać i wpakować do auta. Uciekał, szczekał, warczał, nie no, dramat  Obcy ludzie musieli mi pomóc, miałam ochotę zabić tego skunksa. Po powrocie oczywiście kąpiel, 3 razy uciekł mi z wanny, pobrudził całe świeżo sprzątane mieszkanie, a żeby tego było mało, to dalej cuchnie  Niestety nie mam już sił dzwigać 15kg psa i znowu szorować.
|
taki rozkoszny piesek a taki niegrzeczny, też by mi ciśnienie podniósł tym bardziej że przy moim wyczulonym węchu teraz to chyba bym zwróciła obiad, a tu jeszcze wpakuj takiego do auta a tak przy okazji to nie boisz się jeździć za kierownicą? ja już mam pewne opory, niedaleko mam brzucha od kierownicy
Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2012-05-18 o 13:25
|
|
|