Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-18, 13:23   #2258
wanilllka82
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X

Ika, natee - dla zdrowych dzidziusiów

Ika wiele z dziewczyn wolałby zapłacić za cesarkę choć Cie rozumem to Twoja sytuacja ma tez wiele plusów, te co miały sobie chwalą i chcą jeszcze raz więc myślę że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Niestety mój pies doprowadził mnie dzisiaj do takiej agresji, że postanowiłam ostatni raz puścić go ze smyczy. Wszystko było fajnie, do momentu, gdy mi zwiał, wołałam, i nic. Przyłapałam go na tarzaniu się w padlinie - po smrodzie wnioskuję, że były to zdechłe ryby !!!!! Nie dość, że cały śmierdzący na kilometr, to jeszcze brudny, że się go złapać nie dało, żeby się nie ubrudzić. No a największy problem miałam właśnie, żeby go złapać i wpakować do auta. Uciekał, szczekał, warczał, nie no, dramat Obcy ludzie musieli mi pomóc, miałam ochotę zabić tego skunksa. Po powrocie oczywiście kąpiel, 3 razy uciekł mi z wanny, pobrudził całe świeżo sprzątane mieszkanie, a żeby tego było mało, to dalej cuchnie Niestety nie mam już sił dzwigać 15kg psa i znowu szorować.
taki rozkoszny piesek a taki niegrzeczny, też by mi ciśnienie podniósł tym bardziej że przy moim wyczulonym węchu teraz to chyba bym zwróciła obiad, a tu jeszcze wpakuj takiego do auta a tak przy okazji to nie boisz się jeździć za kierownicą? ja już mam pewne opory, niedaleko mam brzucha od kierownicy

Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2012-05-18 o 13:25
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora