2012-05-18, 22:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
No Ty już faktycznie nic lepiej nie mów 
|

Cytat:
Napisane przez dahna1990
kurcze ale mam chcice  
|
ja ostatnio miałam tak wieczorem
Cytat:
Napisane przez amaryjane
niniejszym dołączam do 2013-nastkowych panien młodych 
szczególnie szukam towarzystwa z Siedlec, bo nic nie wiem o tamtejszym "rynku ślubnym" 
ale miłymi pogawędkami o sukniach, dekoracjach i innych ślicznościach nie pogardzę 
|
Witaj
Cytat:
Napisane przez zytka26
Wysiadając z samochodu przytrzasnęłam sobie palec wskazujący u lewej reki  aż się poryczałam, teraz jest spuchniety i cały czerwony
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------
osz Ty
ostatnio czytam tylko ksiązki tej autorki  nawet dzis kupiłam jedą 
|
biedaczysko wem co to za ból
Cytat:
Napisane przez amaryjane
ja 23, TŻ rok młodszy, hihi  studiujemy, mieszkamy (oddzielnie aż do ślubu, czyli po bożemu:P) i pracujemy w Warszawie, a cała impreza będzie w Siedlcach.
salę mamy na 31.08, i na razie tylko tyle mamy zarezerwowane.
i tu jest pierwszy problemik - otóż nie bierzemy katolickiego ślubu, tylko protestancki. wybraliśmy salę, gdzie na górze jest też mniejsza sala i tam prawdopodobnie będziemy brać ślub, a wesele piętro niżej. wokół sali jest duży parking i malutki ogródek. tak sobie po cichu planuję, coby ten ślub zrobić na zewnątrz, ale nie wiem jeszcze co właściciel na to... bardzo chciałam mieć ślub "w naturze", ale mamy duże wesele(200 osób) i zorganizowanie wszystkiego pochłonęłoby dodatkowe, niemałe fundusze, no i co w razie niepogody? toteż pomysł upadł.
|
Dużo pm-ek ma tą datę jesteś równolatką duże weselicho Wam się szykuje
|
|
|