Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2009 cz.XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-19, 10:03   #1421
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mona, a co do Twojego stroju to też jestem za białymi spodniami do tej bluzki, chyba że znajdziesz jakąś bardziej przylegającą bluzkę to też będzie ok
Ja miałam jedne spodnie a'la jeansy z pasem na brzuch i śmigałam w nich całą ciążę na zmianę z legginsami. Bardzo lubiłam te spodnie, ciepło w nerki mi było

Puszcza mi znieczulenie jejeje, nareszcie pozbędę się efektu "murzyńskiej wary"
ja właśnie nie chce żeby mi ciepło było bo ostatnie mc ciąży będą w lecie. A w slepach żadnych spodni na gumce tylko same z panelem.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
już to widac już co skrywasz?wszystko w porządku?jakieś objawy?
Jeszcze nie widać, ostatnio ginka mówiła że nawet nie mamy pytać o płeć bo to za wcześnie i nie chce nas zmylić. Ja czuję się świetnie i jakby nie to że nie mam okresu i lekko powiększony brzuszek to bym nie wiedziała że jestem w ciąży, ruchów też jeszcze nie czuję.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Ooo fajny brzuszek Mi najbardziej podoba się zestaw z białymi spodniami.
Mona a dlaczego ja cie nie mam na pierwszej stronie. jeśli chcesz być wpisana na liście zafasolkowanych podaj termin porodu
Bajuś termin mam na 20.10.

Ktosia współczuję bólu zęba, ja porządek zrobiłam przed ciążą ale czuję przy jednym wyleczonym ból przy ciepłym lub zimnym i chyba będzie do poprawki.

Na tą komunie nie chce mi się iść, my kupiliśmy zegarek a wczoraj okazało się że ktoś inny też kupił więc będzie prezent zdublowany

Ja zmykam sprzątać, później jeszcze wpadne

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora