2012-05-19, 10:03
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
Napisane przez ktosia86
Mona, a co do Twojego stroju to też jestem za białymi spodniami do tej bluzki, chyba że znajdziesz jakąś bardziej przylegającą bluzkę to też będzie ok 
Ja miałam jedne spodnie a'la jeansy z pasem na brzuch i śmigałam w nich całą ciążę na zmianę z legginsami. Bardzo lubiłam te spodnie, ciepło w nerki mi było
Puszcza mi znieczulenie jejeje, nareszcie pozbędę się efektu "murzyńskiej wary" 
|
ja właśnie nie chce żeby mi ciepło było bo ostatnie mc ciąży będą w lecie. A w slepach żadnych spodni na gumce tylko same z panelem.
Cytat:
Napisane przez śliweńka
już  to widac już co skrywasz?wszystko w porządku?jakieś objawy?
|
Jeszcze nie widać, ostatnio ginka mówiła że nawet nie mamy pytać o płeć bo to za wcześnie i nie chce nas zmylić. Ja czuję się świetnie i jakby nie to że nie mam okresu i lekko powiększony brzuszek to bym nie wiedziała że jestem w ciąży, ruchów też jeszcze nie czuję.
Cytat:
Napisane przez baja_86
Cześć 
Ooo fajny brzuszek  Mi najbardziej podoba się zestaw z białymi spodniami.
Mona a dlaczego ja cie nie mam na pierwszej stronie. jeśli chcesz być wpisana na liście zafasolkowanych podaj termin porodu
|
Bajuś termin mam na 20.10.
Ktosia współczuję bólu zęba, ja porządek zrobiłam przed ciążą ale czuję przy jednym wyleczonym ból przy ciepłym lub zimnym i chyba będzie do poprawki.
Na tą komunie nie chce mi się iść, my kupiliśmy zegarek a wczoraj okazało się że ktoś inny też kupił więc będzie prezent zdublowany
Ja zmykam sprzątać, później jeszcze wpadne
|
|