2012-05-19, 10:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cześć 
Cytat:
Napisane przez emi_lka
Oooo, to szkoda, że nie dojechałaś na spotkanie.
Dzięki, będę bogata (mam nadzieję  )
|
Szkoda 
Super będziesz bogata 
Cytat:
Napisane przez emi_lka
Czemu Cię nie było tak długo?? 
|
Cytat:
Napisane przez hania811
Helo.
Dziecko mnie pochłania- jest bardzo wymagająca- non stop trzeba do niej gadać i w ogóle nie chce w dzień spać. Ma może ze 3 drzemki po 20-30 min.
Gosiu a gdzie byłaś jak Cię nie było?
Ja też miałam po raz pierwszy taką tem.- Nie jest fajnie
Dziewczyny gdzie mogę kupić rajstopy w spreju?? To na serio działa- nog nie wyglądają dziwnie??
|
Staram się o pracę.Właściwie to chyba zaczynam 1 czerwca (nie mam jeszcze umowy, ale zapewnienie ustne). Pochłoniło to masę mojego czasu, strasznie dużo stresu (praktycznie 2tyg.wycięte z życiorysu).Kupa papierów do załatwienia.W starej pracy (w której oczywiście jeszcze pracuję do końca m-ca) nawał roboty.Nie mogłam brać wolnego, więc się zwalniałam, lub przychodziłam później.Oczywiscie zabrane godziny musiałam odrobić, więc siedziałam do wieczora w pracy.
Na dodatek padł mi laptop i zmieniamy sie z mężęm na komputerze stacjonarnym
No i jedna z moich przyjaciółek ma kłopoty małżeńskie, więc jak miałam wolna chwilę to spotykałyśmy się z jeszcze jedną i rozmawiałyśmy, rozmawiałyśmy...niekiedy bardzo długo i do późna 
Cytat:
Napisane przez miskowa
cześć
Jestem od wczoraj w domu, bo jednak fatalnie się czułam. dziś 3 dzień mojej ścisłej diety, bo nie jem nic po prostu - tak mi lepiej. W dodatku czeka mnie dziś 3-godzinna podróż samochodem i jutro mam cały dzień pracy, mam nadzieję, że dam radę
|
Masakra żebyś sobie żołądka nie załatwiła.
Super sprawa te rajstopy
Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2012-05-19 o 10:39
|
|
|