Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie wiem czy dalej pozostać w tym związku...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-19, 14:08   #8
niunia241
Przyczajenie

Dot.: nie wiem czy dalej pozostać w tym związku...

Mówiłam mu o poprzednim związku i o tym, że jestem przerważliwiona na pkt docinek. Mnie do myslenia dała takze sytuacja z tym, ze jak sie rozstawalismy to w sobote wieczorem powiedzial, ze wyglad to nie wszystko i że znajdzie sobie dziewczynę z która może sobie ułozyc życie, nastepnie pojechalam do niego w niedziele, zeby pogadac i sie pogodzic, on wrocil z uczelni wiec wczesniej siedzialam na dole z jego rodzicami, jak moj przyjechal to usiadl do nas, ale w sumie przed nimi sie przyzynal ze nie chce ze mmna byc i ze jestem atrakcyjna i ze napewno sobie kogos znajde, nastepnie poszlismy pogadac na gore bo z jego rodzicami troszke wypilismy i w rozmowie powiedzial jestes w miare atrakcyjna napewno sobie kogos znajdziesz, wtedy nie zwrocilam na to uwagi nastpenie jak rozmowa sie rozwijala to jak mu powiedzialam, ze kazda diewczyna chce byc dla swojego chlopaka najladniejsza a on ze bylam dla niego najpiekniejsza na swicie. Juz go wogole nie rozumiem... jak pytalam sie go (bo wrocilismy do siebie) czemu powiedzial ze jestem w miare to mi odpowiada, ze juz nie pamieta tej sytuacji bo byla 3 tygodnie temu i ze nie wie czemu tak powiedzial (w sensie dodal, ze moze, zeby mi dogryzc, moze dlatego, ze był zły) i ze nie zwracał uwagi na slowa, a ze ja sie przyczepilam do tego i mu to wypominam.... w sensie cos powiedziane w klotni tak jakby.... a ja juz naprawde mam w tej kwestii watpliwosci... patrzy na mnie jak dawniej i jak dawniej mnie dotyka mowi tez ze jak naprawde bylabym dla niego w miare to by mi to powiedzial bo jest szczery
niunia241 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując