2012-05-19, 20:55
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Napisane przez lizzie
Mnie kulki też na szczęście nie kuszą, chyba mam juz przesyt kulkowy  powoli przymierzam się do puszczenia któryś w świat.
|
Jak będziesz wiedziała, których chcesz się pozbyć, to koniecznie daj znać Zwłaszcza jak znudzą Ci się motyle
Cytat:
Napisane przez Estella
|
Ogromne dzięki za cynk Co prawda Bioderma jest wtedy kiedy mnie nie ma, ale dzisiaj pojechałam na tę akcję LRP, pani obejrzała moich tysiąc pieprzyków i jeden pieprzyk TŻta I dostaliśmy próbki filtrów, więc fajnie, bo ostatnio testuję Biodermę (chyba się zdecyduję na barwiony jasny), to będę miała porównanie
Cytat:
Napisane przez Organzza
ja jeszcze nie widziałam i chyba lepiej, żeby tak zostało 
|
Nie martw się, pewnie za tydzień ich już nie będzie w sklepach
Cytat:
Napisane przez karolina1985
I w końcu skusiłam się na Syossa bez silikonów w Naturowej promocji, ale nadal przeraża mnie ta pojemność
 mogę to tylko tłumaczyć Twoim zboczeniem zawodowym 
Ja jakoś szczególnie przerażona nie jestem, ale nie cieszę się na samą myśl 
Jedyne co mnie wczoraj zmieszało to to, że pobieranie odbyło się przy otwartych drzwiach do gabinetu na oczach reszty oczekujących 
Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i nie było to specjalnie komfortowe 
[...]
Jak tak ostatnio mówiłyście o tym to się zaczęłam zastanawiać i chyba pójdę pokażę lekarzowi te moje pieprzyki, bo mam ich dużo i kilka takich wypukłych, które wprawdzie nie przeszkadzają mi, ale będę spokojniejsza.
|
O, napisz jak się będzie spisywać, bo brzmi fajnie
Niedługo będą pobierać krew na korytarzu
Ja dziś pani głownie pokazywałam takie wypukłe, ale powiedziała mi, że to głównie nie pieprzyki tylko włókniaki, a bardziej niebezpieczne są takie płaskie czarne... Na pewno warto iść na taką akcję, bo właśnie jest się spokojniejszym
Zrobiłam dziś tiramisu, czeka w lodówce na jutro
|
|
|