Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-21, 06:53   #3231
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

HEJKA melduje się z pracy dziś na sali obsługi to mogę chwilę powizażować
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Martusia przecież przestawiam .

Buraczki tarkowałam, do tego marchew, seler, pietruszkę i oczywiście kaszę jaglaną. Jak się podgotowało z 20 minut dodawałam ziemniaki, znów z 20 minut i na koniec oliwa i cześć . Mrożony koperek jeszcze daję. I z mięskiem ugotowanym oddzielnie.

Zupek w sumie już prawie nie gotuję, Franek nie chce ich jesć za bardzo, chyba się znudziły. Przestawiam się na inne pokarmy.

Cotka ja zakładam same koszulki ze spodenkami, gdy gorąco.
Anciu ja myślałam, że nie chcesz i trochę źle napisałam

Dzięki za przepisik
Cytat:
Agus łososia.

Mamy karmiące mlekiem sztucznym - ile razy dziennie i nocnie dajecie to mleko? Ile dziecko na 1 raz wypija? U nas tak 130 140 to max.
u nas jest tak
5-6ta mleko 180ml+2 łyżki kleiku
9-10ta mleko 180ml+2 łyżki kleiku
14ta obiadek duży słoiczek
18ta deserek
20ta mleko 180ml+2 łyżki kaszki glutenowej
i w międzyczasie soczek, chrupka, biszkopcik
Cytat:
Jeszcze to przygotowanie mleka na noc. Jakoś nie ogarniam. Z cyckiem jest prościej.
u nas jakooś ni było źle. Mam wodę przegotowaną w dzbanku, jak się obudzi to ja idę do małego a mąż wstawia do mikrofali odpowiednią ilość wody podgrzewa 40 sekund wsypuje mleko i już jest
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki z ajutro zeby to koło mi naprawili bo inaczej zwariuje nie mogac isc na spacer z młodym

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora