Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry Fryzjer w Poznaniu-część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-21, 09:06   #270
insanitee
Przyczajenie

Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu-część II

@ Clodie: Jeśli chodzi o zwykłe, niewybajerzone ścięcie, to z czystym sumieniem mogę polecić p. Katarzynę Staszek z salonu Studio Fryzur na Nad Wierzbakiem. Ponieważ w wątku był zastój i nikt nie odpowiadał na moje pytania, poszłam tam "na czuja" (mieszkam w sąsiedztwie) z poważną decyzją pozbycia się moich przez lata długich włosów. Doświadczenie nauczyło mnie, że właśnie do małych, 'lokalnych' salonów warto chodzić, nie tylko ze względu na inną atmosferę (mimo dwudziestukilku lat mam dość młody wygląd i częstokroć u fryzjera - szczególnie 'lepszego' - miałam poczucie bycia traktowaną nieco z wyższością i zniecierpliwieniem - choć prawdopodobnie to tylko moje odczucia, ale zostawiły "skazę" w postaci rzadkich wizyt w salonach i drobiazgowego ich przebierania, zanim podejmę decyzję) ale również na to, że poświęca się w nich więcej uwagi osobie siedzącej na fotelu. W każdym razie - nie rozwlekając - podjęta przeze mnie decyzja okazała się bardzo dobra, p. Katarzyna ścięła mnie na krótko bazując na zdjęciu, które jej pokazałam (uprzednio pytając się, czy w ogóle moja twarz nadaje się do takich włosów ) a fryzura robi po prostu furorę (czym byłam bardzo zaskoczona i przyznam, że mi samej zajęło kilka dobrych dni zanim przekonałam się i przyzwyczaiłam do nowego looku) a, wspomnę jeszcze o cenie - było to nieco mniej niż 50 zł za ścięcie z lekkim modelowaniem włosów za ramiona.
insanitee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując