Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry fryzjer-Białystok
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 14:19   #1190
dancer91
Przyczajenie

Dot.: Dobry fryzjer-Białystok

Cytat:
Napisane przez buchta Pokaż wiadomość
Niestety z Emilką to prawda. I uważam że płacenie 180 i w górę za kolor, który robi dziewczyna na stażu to jakaś pomyłka. Jednolity kolor brąz jeszcze im wychodzi. Ale jeśli chodzi o blondy i balejaż wenecki czy ombre (może to jedno i to samo) to już partaczą na całego i robią zwykłe wypalone blond pasemka na folię. Jestem bardzo wyczulona jeśli chodzi o właściwy naturalny kolor. Z siostrą chodzimy na kolor do Wojtka - robi kolor świetnie, bo naturalnie - szczególnie właśnie ombre. Ze ścinaniem u Wojtka różnie. Ostatnio ścinałam u Emilki - było dobrze ale i tak trzeba było pilnować żeby nie przerzedziła mi włosów do reszty (mam falowane, kręcone). - hehe, ale ścinanie to oddzielny temat U Wojtka tydzień temu rozjaśniałam włosy - wyszło drogo ale tak dokładnie nałożonego rozjaśniacza a potem farby to nie miałam nigdzie - dla niektórych to będzie minus dla innych plus ponieważ Wojtek robi bardzo dokładnie i bardzo dłuuuugo. (ostatnia wizyta to ponad 3 godziny i warto od razu spytać się o cenę
Mam pytanie czy chodzi o Wojtka Koszykowskiego ? Jeśli tak to gdzie teraz pracuje ? I co dokładnie u niego robiłaś podczas tej 3godzinnej wizyty oraz ile zapłaciłaś. Z góry dziękuję za odpowiedź
dancer91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując