Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-22, 13:47   #689
spioszka
Raczkowanie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

O Boze!!!!!!!!!!! Jestem w koncu, z moim wiecznym brakiem czasu, zajelo mi kilka dni zeby Was nadrobic..ale udalo sie!!! Chyba juz nigdy nie zrobie sobie tak dlugiej przerwy na forum, bo to jest pozniej nie do ogarniecia.

26 tc czas zaczac!
Maly w jak najlepszym porzadku, kopie non stop, a ja po tygodniowym urlopie i wcinaniu Nospy czuje sie znacznie lepiej. Aczkolwiek, nocki to nie zaciekawe sa, ciagle przekrecam sie z boku na bok, nie moge znalesc zadnej wygodnej pozycji a lezac na plecach, juz po minucie nie moge oddychac ale tak poza tym to wsio ok.
U mnie to chyba juz z 5 kg do przodu( musze sie dzisiaj zwazyc tak na marginesie), ale fakt faktem, za zdrowo to ja sie ostatnio nie odzywialam Musze sie wziasc troszke za siebie, bo za miesiac wesele siostry a ja nie chce wygladac jak slon No wlasnie dziewczyny jak to jest z tym lataniem samolotem, bo obilo mi sie o uszy,ze po 28tc trzeba miec jakies zaswiadczenie od lekarza?
Chcialabym wrzucic swoj bebzunek na maila, ale nadal nie wiem co z tym mailem, nowe czy stare haslo? Dajcie znac co i jak.

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora