Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-22, 23:13   #4558
rybka13
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Hej Kobietki
Przepraszam, ze sie dlugo nie odzywalam i dziekuje za troske
Ja mialam u siebie rodzicow, wiec nie zagladalam tutaj.

U mnie wszystko dobrze, corcia juz nie je 20h na dobe ale mimo ze ma czas aktywnosci na zabawy to musze byc w zasiegu jej wzroku, wiec spod karuzelki, przechodzimy na mate, potem do wozka, bujaczek-lezaczek i tak wkolko. Zleci godzinka, poltorej i karmienie, w miedzyczasie kupka lub siku i czas leci. Jak nie pada i nie wieje strasznie to spacerek. Nadal nie mam czasu dla siebie ale wczoraj i dzis zrobilam obiad Dacie wiare, ze dopiero teraz sie ruszylam do kuchni? Niestety wczesniej nie bylo mozliwosci, teraz przechodze tam z corcia i jakas godzine spokojnie lezy i patrzy co robie. Wczesniej mialam wiecej czasu na komputer bo sie nie odklejalam od fotela, a teraz musze zabawiac corcie, wiec wcale nie jest lzej...
Malutka polubila bujaczek lezaczek, ale za dlugo sie nim nie nacieszymy, bo dzis chciala z niego wstac... bardzo sie porywa juz, glowke caly czas w gore podnosi i boje sie ze spadnie mimo tego zapiecia :/
Na kolki pomaga nam suszarka, wybawienie. Ale choc na placz pomaga to i sluchanie tej suszary czasem dobija...

Poza tym corcia ladnie mi spi w nocy, budzi si na karmienie co 3- 4-5 godziny, a wiec jestem w miare wyspana.

Teraz bede czesciej zagladac i mam nadzieje, ze was nadrobie i sie dowiem co u was

Dobranoc kochane
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora